• ZGBhoy
    1.8k
    Kaj se Omeragica tice sam pital frenda u Zürichu.
    Veli on da je igral par puta za Repku al da nije stalan clan iste.
    Prosle Godine su postali Prvaci a trenutacno je on dio druge najlosije Obrane Svicarskog Prvenstva.

Inace se slazem s izjavom Captain Americe u vezi njega
  • Olmic
    5.5k
    Mislim da je jedini problem za Brekala primanja. Nece sigurno igrat za milju a sve vise od toga narusavas svlacionicu
  • dZg1986
    570
    Nottingham Forrest zeli Livakovica
  • Captain America
    20.4k
    trenutacno je on dio druge najlosije Obrane Svicarskog Prvenstva.ZGBhoy

Ima 3 utakmice od starta i 2 ulaska s klupe. Ne koriste ga jer nije produžio ugovor.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Brekalo na prvoj crti :eyes:
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ta stranica više ima saznanja iz medija nego iz nekih insajderskih izvora. Ne kažem da nije istina, ali sumnjam da znaju nešto kaj mi ne znamo.
  • blue heart 72
    2.9k
    baš sam to i ja mislio napisati u vezi Omeragića.
  • maddaddam
    2.9k
    Strgao je koljeno protiv Grasshoppera 02.04.2022. i dugo bio izvan terena. Dosta izgubio zbog te ozljede, pao u formi i time od standardnog branica sletio u drugi plan.
    Ocekivali su transfer od 10+ milijuna eura, obzirom koji su se klubovi motali oko njega, a na kraju ce ici skoro za besplatno.
  • xyz
    840

Pročitaj još jednom što sam napisao, pa onda što si ti. Možda uspiješ shvatiti da jedno s drugim nema veze...
  • Neki tip
    21.3k
    Došao sam se na ovu temu malo posut pepelom.

Piskarao sam tu s velikom skepsom da se u Dinamo može dovesti bilo Omeragića, bilo Brekala, kad li dobre su šanse da obojica dođu.

Kad deda bude predsjednik Dinama, barem znamo da ja neću biti sportski direktor. :lol:
  • blue heart 72
    2.9k
    kaj znači "strgao"? Zaradio je povredu koljena, točnije meniskusa. Po meni u današnje vrijeme ozljeda meniskusa nije tako strašna. Ja pod trganje smatram recimo dok odu "križni", ali nebitno. Za Omeragića je definitivno problem, neproduljenje ugovora sa FCZ-om. Živim i ja Švici, doduše ne u Zürichu, ali pratim njihovu ligu.
  • xyz
    840

I da li je po tebi to igrač za Dinamo?
  • Armagedon13
    959
    Kad se vratimo unazad za malo nas(možda i sve) Orša i Petko su bili smješteni transferi,Mišić je došao poslije teške bolesti i duge pauze .Tako da ...
  • blue heart 72
    2.9k
    Ima 20 godina, veliki je potencijal. Istina je da je sada dosta dugo izbivao sa terena. Za njega sam već ovdje (ili na scout službi, ne znam točno) pisao prije otprilike pola godine da bi ga trebalo kontaktirati. Da se mene pita, ja bi ga sigurno probao dovesti. Pogotovo sada kada se može dovesti relativno jeftino. Naravno da uvijek može ispasti i promašaj, ali za nijednog igrača nema garancije da će biti ono što se očekivalo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.