• Captain America
    20.4k
    Pred Božić je anketa pokazala da Mamić ima 30%, milicajac par posto i ostatak želi izbore. Pričao sam s više ljudi, ne vole Mamića, al križaju se na pomisao da milicajac bude alfa i omega u Dinamu.
  • NB86
    16.9k

Zanimljivo da ti sto ga puse nisu u doba njegove najcrnje vladavine pohodili stadion nego se igralo pred 500 ljudi na hnl-u. Ne kandidira se zdravko mamic nego ljigavci tipa rozic.
  • NB86
    16.9k

Vidiš ja dozivio bas obrnuto, hrpu "nisam za mamica ali" europskih/derbi navijaca koje znam je bilo nadrkano na mamica sta se sad javlja i razjebava situaciju kad je krenulo na bolje i dira u nesto sta po njima funkcionira do trena opceg rata.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Pa dobro, transfer politika gdje prodaš najboljeg igrača za 5,75 milijuna, a ne dovedeš zamjenu i praviš se da ti zamjena nije potrebna i jeste za osudu.
  • Armagedon13
    959
    Španjolci i Englezi se raspisali o Liviju,izgleda da se bliži rastanak
  • xyz
    840

Ajd' ima još ljudi koji razmišljaju svojom glavom. Potkapacitirani milicajac koji se prema navijačima odnosio kako se odnosio i koji se slizao sa svima koji žele loše dinamu kako bi zadovoljio svoj sociopatski ego sigurno ne može voditi klub.
  • NB86
    16.9k

Al zdravko i ekipa mogu, bas si jebeno kapacitiran
  • Zagi
    10.7k
    Tak se polarizira društvo. Rekao bi čovjek da smo nešto naučili iz 30ak godina plavog i crvenog ali ništa.
    Evo index ubacio igrače iz presice narkosa u postavu "kako bi izgledao narkosov dinamo" pa ti glasaj.
    Prosječni čitatelj će vidjeti poznat imena poput Pjace, Brekala i Belje i reći pa nije to ni loše.
    Za Omeragića i ALB-a nije nikad niti čuo ali ako narkos kaže da su dobri...

Sa druge strane pandur koji je oslabio momčad za Oršu.

I tko će dobiti više glasova?

Jebo ih i pandur i narkos.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Livaković u Forrest ili Villareal po Ižaku
  • Infinity
    19k
    Natjerao si me da potrazim iz samo jednog razloga. Tko je lijevi bek. Naravno, Ljubicic :rofl:
  • thadd
    108
    Velika vecina glavinih internet ratnika ne zna pronaci Maksimir ni na karti a kamo li da su uclanjeni i da ce oni nesto odlucivati. Svako selo sada ima internet pa tako i mogucnost da stanovnistvo istog glasa po raznim anketama a jedan dio njih ni ne navija za Dinamo nego su samo ljubitelji lika i djela glavatara.

Fulio sam temu, prebacite post u "Uprava kluba".
  • Dammir10
    266
    Čačić je jučer rekao da ''jedino Livaković još može ići'', to je bio signal da vrlo vjerojatno ide iz Dinama. Takve stvari se ne govore osim ako posao nije već dobrano zgotovljen.

Iako opet ko zna. Ova Antolićeva uprava skupa sa Čačićem je dovela i Oršića iz Rovinja te tako poručila Southamptonu da Orša sigurno ide i da već kofere drži u rukama pa su ovi komotno mogli ponuditi samo 6 milijuna za takvu igračinu. Jedan Jozo Šimunović je prodan za duplo više kad ubrojimo inflatorna kretanja. Tako da me ne bi čudilo ni da Čačić ničim izazvan i bez razloga cima Livakovića, svlačionicu, upravu i navijače ali u normalnoj situaciji takva izjava trenera obično znači transfer spomenutog igrača.
  • SAS1987
    17.9k
    A možda Čačić nema veze se transferima te je sportski direktor jedino na papiru.
  • Dammir10
    266

Ako Čačić nema nikakvih saznanja o (potencijalnim) transferima onda je suludo da on kao trener iz čista mira izdvaja jednog igrača i ničim izazvan kaže ''jedino on može otići''.
  • Zagi
    10.7k
    Svaki klub mora po propisima imati sportskog direktora na papiru da bi funkcionirao i da bi taj isti potpisivao transfere.
    Od preuzimanja famiglie bio je to narkos junior dok nije otišao na izlet u BiH uz časnu pionirsku da će se vratiti na izvršavanje kazne.
    Kada je postalo izvjesno da mladi narkos baš i nema namjeru povratka , postao je to Marko Vukelić "Bimbo". Osoba od povjerenja famiglie. On, naravno, ne kroji sportsku politiku kluba (što bi bio opis posla) već samo kao proxi SD potpisuje naputke iz Međugorja.

U zadnjih par godina to su bili i treneri Krznar i Kopić iako je Bimbo još uvijek tu. Taj dio mi nije 100% jasan.

Od neki dan je to i Čačić. Kome je on točno proxi u ovom trenutku nije jasno. Kao trener i SD ima sigurno neka saznanja ali on tu ne kroji ništa.

Što se Livakovića tiće , situacija je jasna. Livi imam odštetnu klauzulu od 10 do 15m eura i ako to neki klub ponudi i Livi pristane , Dinamo tu više baš ništa ne može.
    Zato "jedino Livaković može ići" .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.