• seljak86
    2.7k
    Glupača iz Švedske dođe u drugu državu prosvjedovati protiv nečega što se tiče isključivo te druge države :vomit:
  • Neki tip
    21.3k
    Nabasah na neki stari tekst, meni bilo zanimljivo pročitati pa može bude i nekome od vas..

https://net.hr/danas/hrvatska/zena-jednog-bbb-a-kad-sam-pristala-provesti-zivot-s-njim-pristala-sam-i-da-mi-se-dinamo-useli-u-krevet-384877be-b1cd-11eb-98b8-0242ac140028

"Kako bilo, taj dan kad sam pristala provesti ostatak života s njim, ujedno sam dala i pristanak da mi se Dinamo useli u krevet zajedno s 'Mamićem lopovom'. Žene nogometaša svako su malo tema medija, dok žene navijača nitko ne spominje."
  • Neki tip
    21.3k
    E ova priča je vrh!

Znam da vas "boli k..c za Srbiju i Vučića", prenosim jer ovo ne može ne zabaviti i ne nasmijati čovjeka.

Dakle, predsjednik jedne države u Europi, slučajno ta država graniči s nama i imamo dosta dugu zajedničku prošlost, dobiva info od, pazi sad, "službi", da neki momci iz Hrvatske piju u nekom restoranu i da su malo bahati, ništa pretjerano. A drugi momci, "beogradski mangupi" poštedjeli su ih batina jer su htjeli pokazati kako su Srbi, za razliku od Hrvata, dobri domaćini.

Vjerovali ili, to je cijela priča, koju je predsjednik jedne države ispričao na televiziji. :rofl:

Zamišljam taj brifieng.. Sjedi Vulin, šef BIA-e s jedne strane stola, sjedi Vučić, predsjednik Srbije s druge.

Teška je sigurnosna situacija, Kosovo je srce Srbije koje odavno ne kuca, Rusija je srcu bliska, ali je daleko, RS je tu, ali ne daju prokleti Ameri, mnoge nas brige more, ali tu smo za Srbe i Srbiju.

Kakvo je stanje?, upita Vučko.

Teško, znaš i sam. Rade protiv nas, ali ne damo se, pratimo sve, znamo sve i rešimo i prije no što se zakuha.

Ajde imenjače ne prdi, nego budi konkretan.

A šta da ti kažem, predsedniče.. Pa evo jučer u jednom restoranu na Senjaku.. Neke ustaše popili, kurčili se s nekim devojkama. Naši neki mangupi hoće da ih prebiju. I mi taman da im se pridružimo, a pratili smo još od granice gde će da piju i jedu, sve pratimo i znamo, kad li ovi naši shvate da je važno da svetu pošaljemo poruku.. da nismo bre kao oni, već prijazni domaćini. I bi tako!

Bravo, sutra gostujem na Happyju u Ćirilici, to ću da im ispričam!
  • Keyser Soze
    10.6k
    Znaš možda koja minuta videa?
  • Neki tip
    21.3k
    Ma kakvi, pa tko bi ga slušao 2 sata.. :)
  • Keyser Soze
    10.6k
    Pogledao sam malo na preskokce i naletio na dio di objašnjava nekakav graf kao profesor na fakultetu, ja si ne mogu zamislit Milanovića u takvom izdanju :lol:
    teeeeška sprdnja od države.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Da, njih par tisuća dodje na swzonu raditi, i doma ih se vrati 100 jer ih pokoljemo ostale.

Par desetaka tisuća ih dodje ljetovali i isto se skoro nitko od njih ne vrsti kući živ. Sere govna.

Budala ima svugdje ali raditi priče od toga..

Istina je da i naši idu redovno tamo i da 99% nema nikakvih sranja ali zašto bi ih i trebalo biti.
  • Eduardo
    20.9k
    Znaš možda koja minuta videa?namodi grebza

01:08:47
  • Infinity
    16.6k
    Zelio bih zivjeti u drzavi u kojoj predsjednik pored nedostatka stvarnih problema vodi brigu o bahatim turistima.
  • Neki tip
    21.3k
    Zelio bih zivjeti u drzavi u kojoj predsjednik pored nedostatka stvarnih problema vodi brigu o bahatim turistima.Infinity

Želio bih živjeti u državi u kojoj, neovisno o tome koliki su stvarni problemi i ima li ih uopće, predsjednik države nikad ne sazna informaciju da su neki turisti pili alkohol u kafiću.
  • Infinity
    16.6k
    Ja zivim u drzavi u kojoj predsjednik drzave pored milijun stvarnih problema pije alkohol s turistima :rofl:
  • Krizy
    46.5k
    Uozbiljite se, da ste stvarno predsjednici države vodili bi brigu o svakom povampirenom neprijatelju koji uđe u državu.
  • Patak
    3k
    Vulin i Vučić, dva lika kao stvorena za strip Dubravka Marakovića.
  • NORTE
    12.2k
    Nažalost mi smo društvo slučaj. S jedne strane slažem se da su kod nas radnici podcijenjeni, ali tko neće radit pošteno uvijek može potražiti drugi posao ili otići van pa neka Azijati rade po Zagrebu i za manju plaću.
  • plavi67
    922
    kog zanima zanimljivi podcasti sudionika domovinskog rata o istoj temi:

https://www.youtube.com/watch?v=ncHV--72gJs
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.