• NB86
    15.3k
    Orša na klupi prema sofi
  • Mrvica
    4k
    Tako je, na klupi je.
    Iskreno nisam mislio da ću ikad pratit Southampton :rofl:

[url]http://IMG-20230114-152715.jpgfree image hosting
  • Zagabria
    266
    na kojem je programu?
  • Mrvica
    4k

Arena Sport 8 koliko vidim, al ako ti treba imaš Rojadirecta stream
  • NB86
    15.3k
    Negledljiva utakmica, nadam se orsi odma na poluvremenu
  • Jaro
    8.7k
    Orsic bu igrao PL par mjeseci...
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    I na ljeto nazad u Dinamo (barem na posudbu) :pray:
  • NB86
    15.3k
    Pa dobro nabijem ih na kurac, navalili da im orsic treba da se spase, njega izdrkali sa planom da ce bit vođa napada i onda mu ni pola sata ne daju
  • The Undertaker
    6.4k
    Po meni, ako će Southampton igrati sa dva napadača i ako će jedan od njih biti Oršić, neće biti puno koristi ni za Oršića ni za klub. Inače, Southampton izgeda prilično dobro. Čitao sam ovdje o nekom rasulu ali daleko je ovo od toga.
  • marcio amoroso
    38.9k
    Meni je Orša bio najdraži ili jedan od tri najdraža igrača u klubu, ali sada mi iskreno puca ona stvar i za njim i za tim Southamptonom.
    Ne razumijem kolektivnu histeriju za njim nakon što he otišao.
    Može i u nepopularna.
  • kinfa95
    493
    ništa od Orše danas
  • Keyser Soze
    11.6k
    Teško će se (igracki) zajebat zbog odlaska u Englesku.
  • NB86
    15.3k
    Od najdrazeg kluba epl-a do najmrzeg
  • masacusec
    4.4k
    Po upisima ovdje može se doći do zaključka da se Orša počeo više cijeniti tek nakon odlaska...
  • Dammir10
    266
    Nije Southampton dobar nego je Everton možda i jedina lošija ekipa od njih u ligi. Lampard je u studenom došao u Everton i nema nijednu ligašku pobjedu u ta 3 mjeseca. Everton će ispast ako nešto radikalno ne budu mijenjali.

A Oršića trener očito tretira kao nekog juniora nedoraslog Premiershipu. To je bilo jasno nakon kup utakmice sa Cityem gdje ga je zadnjih 10 minuta stavio u čistu špicu u fazonu "tamo može napraviti najmanje štete prema nazad a naprijed ako slučajno nešto napravi napravi."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions