• NORTE
    13.4k
    Itekako ćemo pratiti Southampton, a ja ću i navijati da ih Oršić svojom igrom ostavi u ligiNORTE
    s9vp1cmgh0dehogf.jpg

Volio bih da večeras bude u kadru i da zaigra protiv Cityja.

Ova tema mora ostati otvorena, da tu pratimo njegovu karijeru, Orša zaslužuje vlastitu temu i dalje, nije samo jedan od bivših igrača.

Southampton je zadnji klub na tablici, ali samo 3 boda zaostatka i itekako ima šanse ostati premierligaš. Neće se tamo nitko predati, znaju kakav je financijski značaj ostanka u ligi.

Transferni rok je tek počeo, nadam se da će biti još jači.
  • NitkoBitan
    22.2k
    Ako netko nade dobar stream moze tu link poslat, cini mi se najprikladnija tema za slanje linkova s obzirom na to da svi gledamo tekmu zbog Orše.
  • Jaro
    8.9k
    I debi odmah...
  • Zagi
    9k
    Orša ih postrojio kod branjenja auta k'o djecu na livadi :rofl:
  • NB86
    15.6k
    Diže orša kantu ove sezone sa sotonom
  • Stihl
    3.1k
    Kak je Orša odigral? Nisam nažalost uspio pogledat tekmu.
  • Mr Anderson
    10k

Ušao je zadnjih 10 minuta i to na nekakvu špicu. Uglavnom su se branili pa i nije imao previše dodira s loptom. Probao je jednom pucat, ali je izblokiran.
  • Stihl
    3.1k
    Da, teško je donosit neku prosudbu jer je igral samo zadnjih 10 minuta. Definitivno je on igrač koji mora dobit puno veću minutažu i ja nimalo ne sumnjam u to da se nebu pokazal.
    Hvala na odgovoru.
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Ja se nadam da ce ostat u Premu, Orsa ce dobit priliku odigrat sezonu i po u najvisem rangu i onda nazad doma u Maksimir s 32..
  • plavi67
    922
    još mi je čudno gledat i čitat da Oršić igra za soton i da ga nema kod nas više...
  • SAS1987
    16k
    Ja se nadam da ce ostat u Premu, Orsa ce dobit priliku odigrat sezonu i po u najvisem rangu i onda nazad doma u Maksimir s 32..Efes Pilsen

Nek se do kraja sezone igra premiershipa, ispadne iz lige i taman se vrati za kvalifikacije za Ligu Prvaka :sweat:
  • NORTE
    13.4k
    Diže orša kantu ove sezone sa sotonomNino Bule
    Saintsi imaju tako glupu skraćenicu...
  • Mrvica
    4k
    Držao ga je na klupi trener Nathan Jones sve do 83. minute kada je sad već bivši nogometaš Dinama s 'jedanaesticom' na leđima prvi put zakoračio na teren kao igrač Southamptona. Zamijenio je Armstronga i sjajno odradio posljednjih desetak minuta utakmice.

https://www.24sata.hr/sport/orsic-je-dobio-ovacije-u-debiju-kriminalno-podcijenjen-igrac-884938
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions