• NB86
    17.5k
    Orša na klupi prema sofi
  • Mrvica
    4.3k
    Tako je, na klupi je.
    Iskreno nisam mislio da ću ikad pratit Southampton :rofl:

[url]http://IMG-20230114-152715.jpgfree image hosting
  • Zagabria
    368
    na kojem je programu?
  • Mrvica
    4.3k

Arena Sport 8 koliko vidim, al ako ti treba imaš Rojadirecta stream
  • NB86
    17.5k
    Negledljiva utakmica, nadam se orsi odma na poluvremenu
  • Jaro
    12k
    Orsic bu igrao PL par mjeseci...
  • IstinaZaDinamo
    2.5k
    I na ljeto nazad u Dinamo (barem na posudbu) :pray:
  • NB86
    17.5k
    Pa dobro nabijem ih na kurac, navalili da im orsic treba da se spase, njega izdrkali sa planom da ce bit vođa napada i onda mu ni pola sata ne daju
  • The Undertaker
    9.8k
    Po meni, ako će Southampton igrati sa dva napadača i ako će jedan od njih biti Oršić, neće biti puno koristi ni za Oršića ni za klub. Inače, Southampton izgeda prilično dobro. Čitao sam ovdje o nekom rasulu ali daleko je ovo od toga.
  • marcio amoroso
    51.1k
    Meni je Orša bio najdraži ili jedan od tri najdraža igrača u klubu, ali sada mi iskreno puca ona stvar i za njim i za tim Southamptonom.
    Ne razumijem kolektivnu histeriju za njim nakon što he otišao.
    Može i u nepopularna.
  • kinfa95
    548
    ništa od Orše danas
  • Keyser Soze
    19.4k
    Teško će se (igracki) zajebat zbog odlaska u Englesku.
  • NB86
    17.5k
    Od najdrazeg kluba epl-a do najmrzeg
  • masacusec
    7.8k
    Po upisima ovdje može se doći do zaključka da se Orša počeo više cijeniti tek nakon odlaska...
  • Dammir10
    266
    Nije Southampton dobar nego je Everton možda i jedina lošija ekipa od njih u ligi. Lampard je u studenom došao u Everton i nema nijednu ligašku pobjedu u ta 3 mjeseca. Everton će ispast ako nešto radikalno ne budu mijenjali.

A Oršića trener očito tretira kao nekog juniora nedoraslog Premiershipu. To je bilo jasno nakon kup utakmice sa Cityem gdje ga je zadnjih 10 minuta stavio u čistu špicu u fazonu "tamo može napraviti najmanje štete prema nazad a naprijed ako slučajno nešto napravi napravi."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions