Ljudi sam Fabrizio Romano je neki dan objavio da je Brekalo igrač Monze i da je dogovorena plaća od 2.2 milijuna plus 200 tisuća bonusa. Ne znam kako je moguće očekivati od igrača koji je lijevo krilo i ima 2-3 puta veća primanja dogovorena u novom klubu nego u Dinamu da stopira transfer, a Oršić nije prodan još. Da je Oršić prodan siguran sam da bi Brekalo stopirao odlazak u Monzu, ali Oršić još nije ni prodan i po meni nelogično je očekivati da Brekalo dođe tu i krpa poziciju desnog krila koja nije njegova — Odglavedopetedindijete
On je svojim odnosom prema Dinamu zasluzio bolji tretman i vise truda da ako ode, ode u bolji klub !
A to se nije dogodilo, naprotiv, i sad 68 naslova koji u sn i vl pokusavaju uljepsati pricu. — Ali
Ako je zelio u premiership, ok, ali aktiviras onda neke agente koji ce ti naci afirmativnu sredinu. — Ali
on je pregovarao sa southamptonom prije ikakve ponude dinamu i trazio da ga se pusti tamo — Nino Bule
Jeli Southampton sredina u kojoj mozes napredovati = NE — Ali
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.