• Jaro
    10.5k
    ovo ne mozes znati. Realno za HNL je dovoljan polufizicki slreman. U takvom tempu mozda lakse dodje do odredjene spreme (i fizicke i psihicke). Pa pogledaj Livaju kako izgleda u HNL a kako na SP - od toga da solo rjesava utakmice do veterana na terenu... Mislim da je Brekalo SF(em navodne ponude bogatijih iz Serie A, em manager Mamicev frend), a za Belju mislim da bi cijeli koncept igre trebalo promijeniti i nabaviti vrh krila. Kacavenda je upitnik veci od Pjace - za njega i prije ozljese nisi imao pojma kaj moze na vecoj sceni...
  • xyz
    840
    Pjaca je dobar dečko, ali on više nije igrač za Dinamo. Ozljede su ga uništile, a ovo seljakanje svake pola godine iz jednog u drugi nisu ništa doprinijeli. Ne rade valjda u svim klubovima budale pa da ne mogu prepoznati da li netko može ili ne može odgovoriti zahtjevima nogometne igre.
  • Neki tip
    21.3k
    Mislim da Krizy ne cilja na fizičku spremu, već činjenicu da je Pjaca odabrao Anderlecht ispred Dinama.

A dodatna činjenica je da ni tamo nije bio pojačanje.

Pa kad je tako, može mi ga 100x biti žao, ali on nije igrač za Dinamo.
  • Jaro
    10.5k
    ok, tu se u potpunosti slazem... dok je bio poluzdrav i jos kolko tolko imao potencijala, dinamo nije bio za njega dovoljno dobar...
  • Orc123
    12.4k
    Beljo pored Petka, Kulenovica, Drmica i Emrelija nema nikakvog smisla i jos k tome je uzasno skup. Jedino ako prodaju Petka iako ja ne bi mijenjao Petka za Belju, ali nikad!
  • Krizy
    58.8k
    Poenta je u tome da je birao 6-7 posudbi i (barem) 2 puta kroz tih par godina odbio povratak u Dinamo.
    Jedna od tih posudbi je bila i Anderlecht :wink:
  • BBB Mataa998
    2.6k

Emreli nije spica,Kule nije igrac za Dinamo
  • Fanboy
    3k
    Pjaca bi bio dobar igrač...Prošli su Drmić, Krovinović kalvarije ozlijeda prije povratka.
    Sva tri igrača su bili kandidati za vrh svjetskog nogometa.
    Drmić je bio 3 strijelac Bundeslige iza Lewe i Manđe, pa se nagomilale ozlijede.
    Krovinović je bio sjajan u Benfici, trebao u neki top klub do ozljede. Sad je na jugu uz Čuvaju najbolji igrač.

Pojava od njih još i nakon ozlijede ima najviši nivo igranja, bio ok kod Jurića u Italiji.

Jel rizik, je isto kao i prethodna dva igrača. No, ipak se igra sporiji tempo i Pjaca koji bi uhvatio formu i podigao svoju igru uz ipak ograničenu minutažu je potencijalno najbolji igrač lige.
  • Captain America
    20.4k
    Svaka ruptura ACL ostavi posljedice. Pričao sam nedavno s jednim poznanikom kojem je stradao ligament i uz sve napore nije uspio ni približno vratit brzinu. Pjaci su stradali dvaput. Krovinović i Drmić nisu krila i oni mogu igrati nogomet unatoč takvoj ozljedi. Pitanje je može li Pjaca bez brzine radit razliku u domaćem prvenstvu, a ne u Europi. Nama napadač ne treba kao i polušpica. Ako ne može do minutaže u Empoliju, ne znam što može nama donijet. O potencijalnoj plaći ne želim ni razmišljati.
  • Neki tip
    21.3k
    Mržnja mi je možda za pedalj prejaka riječ, ali osjećam dubok i snažan prijezir prema Davorinu Olivariju.

Ima među novinarima (ima i u svim drugim profesijama, ali jebiga novinari javno izlažu što o čemu misle pa je lakše prepoznati) svakakvih glupana i šljama, ali ovaj čvrsto drži sam vrh ljestvice.

Ima zlobnih, ima prepredenih, ima korumpiranih, ima zluradih, ima špijuna, ma svake sorte s dna kace.

Ali takvog bijednika, takvog jadnika, takvu štetočinu novinarsku, kao što je Olivari, barem u svijetu sporta, novinarska struka još nije iznjedrila.
  • blue heart 72
    2.3k
    Pa nije valjda da se opet spominje Pjaca. Dosta ljudi je već sve objasnilo, lik nas je otpilio NEKOLIKO puta i to je za mene to. Uz to dolazi da se nigdje nije uspio skrasiti i ne zanima me da li je to zbog forme, ozljeda, psihe ili nečeg drugog. Takvi igrači jednostavno nisu pojačanja za dinamo kakav želim(o)
  • Beowulf112
    390
    Ljudi moji da je Pjaca dobar napravio bi nesto u Italiji..on jednostavno nakon svih ozljeda nije vise onaj Pjaca koji je igrao u dinamu..žao mi da puštamo Oršića ali ako je to njegova želja nevidim zašto bi mu klub radio prepreku pogotovo jer je dao puno za klub zadnjih godina
  • marcio amoroso
    43.1k
    Ja osobno ću uvijek pozdraviti dolazak igrača. Ljirim je Ljirim pa smo nešto izvukli od njega. Sve bolje od solarnih elektrana po Hercegovini :vomit:

Ja bi samo volio da ne gomilamo igrače na nekim pozicijama, a da su nam neke deficitarne.
    Imamo 5 veznih za 3 pozicije, a 3 lijeva beka za jednu poziciju.
  • Majki2111
    4k
    A u kakvom stanju je Ojeda?
  • dinamo vitez
    640
    Potpisao bih odmah da dođu Pjaca ili Kačavenda ali isključivo kao kalkulirani rizik, ne kao 'headlineri'. Ako uz nekog od njih dođe Beljo/Brekalo/Kleinheisler, odmah bih potpisao takav prijelazni rok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.