• Zagi
    10.5k
    Od trenutka kada je odbio transfer u Torino meni je izgledalo kao da mu je plan čekati istek ugovora da bi kao slobodan igrač mogao ispregovarati najveću moguču plaću.
    Ako je zbilja tako , mi ispadamo iz bilo kakvih kombinacija.

S druge strane, ako je izgubio glad i ambiciju za najviše domete, nisam siguran da ga uopče želim u Dinamu.
  • NB86
    16.9k

Ako ima 3 mil bruto u wolfsburgu tesko mi je povjerovat da ga ne bi klub pustio besplatno kad bi si ovaj nasao angazman, problem je sta previse trazi
  • dinamo vitez
    640
    Mislim da nismo u poziciji da toliko biramo. Nisam siguran da se nama išta bolje nudi na tržištu, ovo je jedinstvena prilika da hrvatskog reprezentativca u najboljim godinama vratimo kao slobodnog igrača, a sumnjam i da će njemu itko ponuditi 2+ milijuna eura neto godišnje.

Eto prilike i njemu da se dokaže kod kuće i da Dinamu nakon ranog odlaska ipak podari par godina dobrog nogometa kao klasan igrač za naše prilike, ako i nije za one najviše svjetske domete kako su mu predviđali, te da se vrati u reprezentaciju. Kako kažu, potencijalna win-win situacija.
  • Zagi
    10.5k
    Pustio bi ga Wolfsburg ali njemu se ne žuri. Ima još 6 mjeseci ugovor, a u ljetnom prijelaznom roku će sigurno imati više opcija.
  • Keyser Soze
    14.6k
    Brekalo mi se čini kao tip koji je pun sebe i da si ne može dozvoliti povratak u HNL tak da mislim da niš od njega.
  • Captain America
    20.4k
    Ne znam što čekaju s Grullom. Ugovor ističe 2024. i sad ga je šansa pokupit. Još jedan fun fact je da je u istoj agenciji ko Kapetan, Baturina, Moro, Špika, Vasilj i Janković tako da bi i pregovaranje moglo ići lakše.
  • Orc123
    12.4k
    To sam i ja bas gledao. Evo ja ne mogu shvatiti da su jos izjavljivali kako bi njega uzeli iz Rapida u Dinamo i sad kad ti se otvori mjesto a Boga mi i potreba da ga dovedes ti nejdes u realizaciju. Taj transfer ne bi bio sigueno veci od 3-3.5 mil eura a i tu mu je i Ljubo i sigurno bi nahvalio mu Dinamo. Znaci pod nosom nam je ali ocito predaleko za nase bisere u skaut sluzbi.
  • Mlađi referent
    13.3k
    Je li netko gledao Grulla ili je u trendu kao i Ojeda čisto radi glasina? Mislim statistika mu je blago rečeno ispod prosječna
  • Orc123
    12.4k

Ne, sad su u trendu unutarnje rezerve i stednja da se napravi stadion 2072.g...do tad cemo stediti i bit ce nam proracun samo 60 mil eura i s tim cemo uspjeti pokriti sve place i provizije ali nece ostati za transfere jedino ako se ukaze prilika u HNL da se uzme netko za sitnu lovu od cca 5-6 mil eura ili to raspodjeliti na par transfera po 2-3 milje...
  • xavier
    12.1k
    Evo ja ne mogu shvatiti da su jos izjavljivali kako bi njega uzeli iz Rapida u Dinamo i sad kad ti se otvori mjesto a Boga mi i potreba da ga dovedes ti nejdes u realizaciju.Orc123

Dobro, a kako ti znaš da se "ne ide u realizaciju"?

Jesi ti Zdravko, Zoran, Antolić, Vlatka, Amra..? Ako nisi, znaš isto što i mi ostali jer te "insajderske informacije" možete okačiti mačku o rep. 99% ih se pokazalo običnim naklapanjima.
  • Captain America
    20.4k
    Još prošlu zimu ga se spominjalo dok je Orša pregovarao s Burnleyem. Protiv nas u Beču je odigrao izvrsnu utakmicu. Lani u domaćem prvenstvu 31 utakmica G+A 15, a Orša 33 utakmice G+A 16.

Istina da je imao pad u formi početkom sezone, al kako je sezona odmicala dizo se i on u formi.
  • Zagi
    10.5k
    Obavezno i Kleinheislera instalirat ispred Baturine, trenutno je nešto bolji. Martin bu taman 2028 bio dovoljno zrel kad ovom istekne ugovor.

Dečki desno krilo nam treba , ne lijevo.
    Defanzivni vezni koji je razbijač. Primamo previše golova zbog mekog trbuha.
    Desni bek bolji od Mohe, mlađi od Rileta.
    Na ljeto vidjet kako je Ljubičić zadovoljio na beku narednu polusezonu.
  • Orc123
    12.4k

Ja prvi nisam rekao da mora biri direktno zamjena za Orsu vec nam fali krilo. I bolje bi bilo da nadjemo desno krilo pa da se Spika vrati na svoju poziciju. Grull igra s obje noge i pokriva oba krila, zato sam se nadovezao na post od kolege. Po meni bolje umjesto def. Veznog doveati jos l. Beka pa onda se ljubo vrati u vezu gdje i pripada i na osnovu cega smo ga kupili da bude vezni!
  • Zagi
    10.5k
    Ako može desno, ajde de.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.