• Olmic
    5k
    Ako su sva 3 napadaci moze bit rijec o brekalu,pjaci i kacavendi
  • Mlađi referent
    13.3k
    Ako se ne varam, Tironi je čak i imao točnih informacija.Krizy

Čini mi se da je za Boška on prvi rekao da uopće postoji mogućnost, a onda i ispratio cijeli transfer
  • Armagedon13
    959
    Pojava,Brekalo i Beljo
  • Olmic
    5k
    Beljo i Petko nemaju smisla
  • miro
    6.8k
    imaju ako se Petka proda :joke:
  • Orc123
    12.4k
    Ovi su ludi .....
  • Orc123
    12.4k
    Kako ces namiriti 4 napadaca Beljo, Emreli, Petkovic? Koji ce nam k... Pjaca ako se nije uspio etabilirati nigdje u seri a i sire poslje ozljede, Beljo? Znaci cca 5 mil eura ispod toga nece ici...po meni ne vrijedi toliko....opet cemo preplatiti sve i baciti eure u vjetar....brekalo je nerealan iako jedini os ove trojice kojeg bi doveo iako i u tom alucaju ocekujem da ce dobiri najvecu placu os svih u svlacionici, pa onda krece nezadovoljstvo drugih itd itd....sta zelimo postati atletico bilbao? Imamo nesto protiv stranaca? Da mi ne mozemo ostvariti neki posteni europski transfer nekog talentiranog igraca, nego moramo pobrati sve u hnl i naravno vratiti sve bivse igrace! Ma top! Nakracat cemo se napadacima a obranu tko je vidio da se jos igra, ionako svaku hnl tekmu primimo gol....ili se sprema jedna fina rasprodaja pa mazanje ociju vracanjem bivsih ljubimaca i naravno treba zadrzati kontinuitet preplacivanja barem 1 hnl igraca.....
  • xavier
    12.1k

Dobro, koliko ti imaš godina i čime se baviš inače u životu?

Gori si od one dvojice iz Muppeta. Ima li išta čime nisi nezadovoljan?
  • Olmic
    5k

Cuo sam ipak Ojeda dolazi…
  • Crusades
    16.7k
    Gori si od one dvojice iz Muppeta.xavier

Ne znam jesu li mi postovi gori sadržajno ili gramatički, fakat je velika nedoumica između tog dvoje.
  • Krizy
    58.8k
    Orc ima 380 upisa, od kojih su 372 na ovoj temi.
    Sedam od preostalih 8 je vezano za transfere ali na drugima temama.
    Jedini upis koji nije vezan za transfere
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/209953

Uz Majkija "najjači" lik na forumu :rofl:
  • NB86
    16.9k
    Ja njegove komentare vec dugo samo preskocim, em su mu dugi postovi em lupa po istom stalno.
  • Captain America
    20.4k
    Opet guraju Pjacu. Žao mi je čovjeka što je sve prošo, al za njega je Pero Giannis po pitanju fizičke spreme i stvarno nema smisla dovodit igrača koji će te nakon svakog jačeg duela zabrinut jel se opet ozlijedio.
  • Krizy
    58.8k
    Pjaca je igrač za 11.momčad belgijske lige. Anderlecht.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.