• Armagedon13
    959
    Znači i Državno odvjetništvo je uključeno u "Bitku za Dinamo"
  • NB86
    15.4k
    Ako neko ima njihov premium nek zaljepi citav clanak
  • SAS1987
    15.8k
    Ovo je bolje od Narcosa :sweat:
  • NB86
    15.4k
    Trebao bi netflix seriju o nogometnoj mafiji napravit i bar jednu sezonu posvetit nama
  • agramZ
    2.5k
    na kraju ce nam biti kao i hns-u.. hdz preuzima.
  • blue heart 72
    2.1k
    u tom slučaju su tovari iduću sezonu prvaci, treba HDZ i njima nešto "dati". Ove sezone teško jer imamo finu zalihu, a uz to i tekmu manje
  • immerwieder
    1.4k
    zapravo se i moramo pripremiti na to, 2024. idu izbori i to je za "galvanizaciju" svih dolje njima jedina šansa,
    imam poslovni kontakt s jednim utjecajnim članom partije, i to im je zbilja u planu nakon kaj su izgubili izbore za taj grad
  • xyz
    840
    Iduća je godina ključna jer starta reforma LP i drugim takmičenja. Jako je bitno da uzmemo titulu i ove i iduće i narednih godina...
  • BlueVelvet
    336
    Jebali vas tovari i naklapanja o njima dok se lesinari po nasem klubu
  • Casual Lad
    36

Čitam i razmišljam jesam ja lud ili što.
    Dao bi 10 idućih titula samo da opet imamo klub ustrojen na demokratski način i gdje se bira po načelu članstva.
  • marcio amoroso
    39.1k
    Čitam i razmišljam jesam ja lud ili što.
    Dao bi 10 idućih titula samo da opet imamo klub ustrojen na demokratski način i gdje se bira po načelu članstva.
    Casual Lad

Malo je 10 titula. Treba se odreći titula dok postoji klub u zamjenu za demokraciju. A odreći se i onih osvojenih jer tada nismo bili demokratski ustrojeni.
  • Casual Lad
    36

Klub ionako nisu titule, odnosno nisu samo titule. Zato i navijam za Dinamo, a po tome je Dinamo oduvijek i bio poznat te je postao više od kluba. Ovdje se priča o budućnosti kluba i modelu upravljanja, a stoput je gori krimen uništavati tradiciju i pojam imena koji će se sa sadašnjim vodstvom nastaviti i s titulama i bez njih.

Sad tvoj sarkazam kao sarkazam, sve u redu, ali usmjeren je u krivom smjeru.
    Svako dobro i ugodan dan ti želim.
  • marcio amoroso
    39.1k

Ja tebi želim isto svako dobro.

Dinamo je nogometni klub i za nas nekoliko tisuća j više od toga. Za mene osobno je identitet i svetinja. Prva misao ujutro, zadnja uvečer.

Ali Dinamo titule nije ukrao i nikome se ne treba pravdati, čak štoviše, Dinamo je pokraden od najveće ološi u povijesti nogometa.

Kad se ustroj promijeni vjerojatno će neke stvari biti bolje i k tome treba težiti. Treba težiti tome da istjeramo gamad iz kluba, ali ništa mi nikome nismo dužni i ništa ne trebamo davati za uzvrat.
  • BlueVelvet
    336
    Ne trebaju se nikakve titule uzimat i slične priče.

Komentar je samo na ljude koji pričaju o komentarima po člancima i faceboku od strane tovara dok se događaju puno važnije stvari na kojr bi se trebalo obračati pozornost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.