• Armagedon13
    959
    Znači i Državno odvjetništvo je uključeno u "Bitku za Dinamo"
  • NB86
    17.1k
    Ako neko ima njihov premium nek zaljepi citav clanak
  • SAS1987
    18.6k
    Ovo je bolje od Narcosa :sweat:
  • NB86
    17.1k
    Trebao bi netflix seriju o nogometnoj mafiji napravit i bar jednu sezonu posvetit nama
  • agramZ
    2.8k
    na kraju ce nam biti kao i hns-u.. hdz preuzima.
  • blue heart 72
    2.6k
    u tom slučaju su tovari iduću sezonu prvaci, treba HDZ i njima nešto "dati". Ove sezone teško jer imamo finu zalihu, a uz to i tekmu manje
  • immerwieder
    1.6k
    zapravo se i moramo pripremiti na to, 2024. idu izbori i to je za "galvanizaciju" svih dolje njima jedina šansa,
    imam poslovni kontakt s jednim utjecajnim članom partije, i to im je zbilja u planu nakon kaj su izgubili izbore za taj grad
  • xyz
    840
    Iduća je godina ključna jer starta reforma LP i drugim takmičenja. Jako je bitno da uzmemo titulu i ove i iduće i narednih godina...
  • BlueVelvet
    343
    Jebali vas tovari i naklapanja o njima dok se lesinari po nasem klubu
  • Casual Lad
    36

Čitam i razmišljam jesam ja lud ili što.
    Dao bi 10 idućih titula samo da opet imamo klub ustrojen na demokratski način i gdje se bira po načelu članstva.
  • marcio amoroso
    45.8k
    Čitam i razmišljam jesam ja lud ili što.
    Dao bi 10 idućih titula samo da opet imamo klub ustrojen na demokratski način i gdje se bira po načelu članstva.
    Casual Lad

Malo je 10 titula. Treba se odreći titula dok postoji klub u zamjenu za demokraciju. A odreći se i onih osvojenih jer tada nismo bili demokratski ustrojeni.
  • Casual Lad
    36

Klub ionako nisu titule, odnosno nisu samo titule. Zato i navijam za Dinamo, a po tome je Dinamo oduvijek i bio poznat te je postao više od kluba. Ovdje se priča o budućnosti kluba i modelu upravljanja, a stoput je gori krimen uništavati tradiciju i pojam imena koji će se sa sadašnjim vodstvom nastaviti i s titulama i bez njih.

Sad tvoj sarkazam kao sarkazam, sve u redu, ali usmjeren je u krivom smjeru.
    Svako dobro i ugodan dan ti želim.
  • marcio amoroso
    45.8k

Ja tebi želim isto svako dobro.

Dinamo je nogometni klub i za nas nekoliko tisuća j više od toga. Za mene osobno je identitet i svetinja. Prva misao ujutro, zadnja uvečer.

Ali Dinamo titule nije ukrao i nikome se ne treba pravdati, čak štoviše, Dinamo je pokraden od najveće ološi u povijesti nogometa.

Kad se ustroj promijeni vjerojatno će neke stvari biti bolje i k tome treba težiti. Treba težiti tome da istjeramo gamad iz kluba, ali ništa mi nikome nismo dužni i ništa ne trebamo davati za uzvrat.
  • BlueVelvet
    343
    Ne trebaju se nikakve titule uzimat i slične priče.

Komentar je samo na ljude koji pričaju o komentarima po člancima i faceboku od strane tovara dok se događaju puno važnije stvari na kojr bi se trebalo obračati pozornost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet