• Goran
    80

Profil ljudi tamo ne izgleda da može svariti ikakav tekst veći od 10 stranica, vjerojatno čitaju jedino ceduljice s uputama za glasovanje, ali doći će to sve na naplatu nakon pravomoćne optužnice, ili će i oni napuniti Reginu :wink:
  • Baneki
    746
    Nebo se plavi je napisana 1982, i ako se ne varam puštena je prvi puta na utakmici sa Budućnosti kad se proslavilo osvojeno prvenstvo.
  • cron1ck
    1.7k
    qdx27nyl9q9543hy.jpeg

Olmo ili Wenger? :chin: :lol:
  • Pop corn
    8.7k
    Nebo se plavi je napisana 1982, i ako se ne varam puštena je prvi puta na utakmici sa Budućnosti kad se proslavilo osvojeno prvenstvo.Baneki

Otpjevala Sanja Dolezal... proslavu vodio Mladen Stubljar....
  • Pop corn
    8.7k
    Ja ne znam treba li nam to, meni je najljepša "glazba" nakon gola ona s tribina, ovo je nadomjestak toga, a posebno su počeli pojačavati decibele kad je stadion bio prazan i zvučnici ispod Sjevera, a i danas su...Goran

Profa, pa oni bi i dalje radije prazne tribine, decibele i eventualno Amrine vuvuzele....
  • BluePhone67
    4.1k
    Nebo se plavi je napisana 1982, i ako se ne varam puštena je prvi puta na utakmici sa Budućnosti kad se proslavilo osvojeno prvenstvo.
    — Baneki

Otpjevala Sanja Dolezal... proslavu vodio Mladen Stubljar....
    Pop corn

2slvmql59440b4x1.png
    p7knotppmex0ckno.png
  • Pop corn
    8.7k

Da da, bilo na izlozbi to.... mislim da je Kresin bio to primjerak
  • BluePhone67
    4.1k
    Da da, bilo na izlozbi to.... mislim da je Kresin bio to primjerakPop corn

Ne znam za izlozbu, ovo je moj. :razz:
  • Pop corn
    8.7k
    zaboravljam da i ti imas opasnu kolekciju.... :confused:
  • LovroZG
    1.3k
    Šerif ima 0:3 nakon deset minuta u Tbilisiju. :lol:
  • Mulec86
    394
    Ne samo to već Sheriff imam dojam nije za baciti. Ovaj Ndip Tambe izgleda jako opasno.
  • Mr Anderson
    8.7k
    To su neke muljaže s kladionicom. Gruzijci ih razbiju prvu sad gube 3:0. Gledam, Shkendija dobila prvu tamo, a sad bio koeficijent 21 na prolaz Estonaca i ovi prođu.
  • marcio amoroso
    37.5k

Kad god netko napise ovako nešto ja si mislim ma koja crna kladionica ali ovo šta se dešava je stvarno presmiješno i prečudno da nebi bilo sumnjivo.
  • Guinness
    2.3k
    Prolaz šerifa je bio navodno kvota 10... E sad...
  • Mr Anderson
    8.7k
    Dobro, ja se na pol šalim, ali kad igraju ovakvi noname istočnjački klubovi sve je moguće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.