• Mlađi referent
    16.3k

Golman je van gola.
    Bliže golu Katra od žutog igrača je samo jedan crveni, a trebaju bit minimalno dva, inače je to golman, ali u ovoj situaciji ne. Zato je offside.
  • Captain America
    20.4k
    Možda je njegovo visočanstvo emir dogovorio s Ekvadorcima iz 2 u 1.
  • db-izbjeglica
    21.7k
    bar nekome ko se bavi nogometom su mogli... al neka ih svi natrpaju...s.korea je brazil za ove — Jaro

Kome?
    Mislim, sjeverna koreja...to je nerealno.
    Kina je bila dobra opcija, al ono imali su dvoje OI u zadnjih 15 godina, dodatno SP je i za njih prevelik trošak.
  • NitkoBitan
    39.1k
    Koliko me bole oci od ove tekme, odoh ucit za kolokvij zabavnije je :rofl:
  • Carrasco
    7.3k
    U Lutriji 2,30 na Senegal u sljedećoj utakmici... Supersport smanjio na 1,80, PSK izbacio iz ponude.
  • Logistika
    1.6k
    Druga opcija u kandidaturu je bio USA...sa najboljom ponudom,i sa svom infrastrukturom...njih je gurao Blatter,i tad je prvi puta skuzio koliko su u problemu,jer ionako su bili u sto skandala...nakon sto su Amere izbacili,i nakacio im se FBI na vrat. USA je imala stadionsku,hotelsku i tranzitnu infrastrukturu potpuno riješenu. To je čini mi se prvi puta da su dva prvenstva odjednom izabrali. Kadar u FIFI je bio star,znali su da im je kraj,kroz te pare su si isplatili "provizije"
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    Tko je statistički najgori domaćin u povijesti prvenstava?
  • Logistika
    1.6k
    sto se tiče prezentacija domaćina nikad se ne smije zaboraviti kakve krađe i navlacenja su bila za onu Koreju čini mi se. Talijane ubili skoro na terenu
  • Mlađi referent
    16.3k

JAR, jedini kao domaćin nikad nisu prošli prvu fazu
  • Captain America
    20.4k
    Meni se čini da JAR jedini nije prošo dalje. Al ima ovdje hc statističara pa nek me isprave.
  • Logistika
    1.6k
    3. Japan 2002 (Domacini sa Korejom,oni do polufinala. Japan prvi u grupi,ispali od Turaka,onda)
    2. USA 1994 (pobjedili jadne Kolumbijce,pa im onaj Escobar ubijen,USA prošla grupu)
    1. JAR
  • Infinity
    21.5k
    JAR je jedini domacin koji je ispao u grupi. Domacin prvenstva je rijetko ispadao prije polufinala. Nije ni cudo s obzirom da su domacini bile uglavnom nogometne zemlje. Svica i Svedska nisu neke velesile, ali su dovoljno dobri da kao domacin mogu daleko.

Katar je toliko los da im nista pomoci ne moze. Pa Hrvatska ih je s mladom reprezentacijom nabila. Imaju je*enu srecu sto igraju s Ekvadorom i sto ce primiti 3-4 gola. Da otvaraju s Argentinom popili bi 7-8 komada. Ako se holandezima na vrijeme otvori nabit ce ih ko djecu, a vjerujem da ce htjeti. Sigurno su 'gladni' nakon sto su 2018. propustili takmicenje.
  • Krizy
    76.9k
    Orsato odlično sudi, izgleda da nije imao crvenu kosu kao dijete, nisu ga ismijavali pa nema empatije prema domaćima
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    Hvala na odgovorima, JAR je upisao remi i pobjedu, ovi ako zabiju gol bit ce cudo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.