• vjeko1701
    30.2k
    Nisam na facebooku već valjda 6-7 godina al kolko me sjećanje služi, tamo zbilja ne piše intelektualna krema društva...kažem, na snetu, tu i tam neko al velika većina nije imala prigovor.
  • Tom vg
    1.2k
    Nije loša ova časna..
  • Efes Pilsen
    17.1k
    samo sto se to na Poljudu opetavno dogada iz nekog razloga. Za pocetnu postavu se nema sta prigovorit, a sad..
  • immerwieder
    1.8k
    evo već naslovi: da li je to uopće za aktiviranje VAR-a,
    i pitanja: što bude rekla sudačka komisija,
    samo zbog takvih cendranja vrijedi sve to pratiti
  • Zagi
    19.2k
    Ne znam jel mi žao ili drago da nije sudio drugi penal. Da se razumijemo, penal je čist, ali tko bi slušao i čitao te jadikovke (hajdukovke) da su na Poljudu izgubili iz dva VAR penala. — miro

Ja. Sa guštom.
    Dozvoljava im se previše. Najbolje da limitiramo broj penala koje siroti mogu probaviti.
    Gura ih se iz tekme u tekmu zadnjih 10 mjeseci u svrhu konkurentnijeg prvenstva.
    Pun mi je kurac te klošarije dolje i njihovih visokih peći.
  • Svi na Sjever
    3.8k
    Koliko je Livaja zašticen kod sudaca to je postalo odvratno za gledat, sta se njemu sve dopušta i nitko od sudaca nema muda tome stat na kraj.

Liga je postala taoc jednog kluba i jednog igrača zadnje dvije sezone naročito, i to je postalo mučno za gledat, kad se igra u Maksimiru nikad nema pritiska na suca a ovo dole je divlji zapad svaki put.
  • Bosna86
    13k

Evo, kad otvorite link direkt vas vodi na start na Pericu… Ide uskoro i gif…

Sta čekaju objektivni hrvatski mediji, kako sad nema anketa
  • Markelo
    4.2k
    Konstantno povlačenje Dinamovih igrača, glumatanje Fossatija i Mikanovića, zakucavanje Perića u vratnicu, Livajino divljanje nakon svake odluke koje je išla protiv njega. Awaziem koji je napokon kažnjen za svinjarije koje pravi već par kola a večeras ga je napokon stigla pravda, naravno nakon asistencije Var-a jer Pajač ono ne bi svirao dole ni u ludilu.

Sve u svemu, iz tog cirkusa smo izašli neporaženi i bez ozlijeda. Ajde, i nije tako loše
  • Carrasco
    7.3k
    ne može očitije od ovoga, još ga je i nagazio na kraju
  • Zagi
    19.2k
    kad se igra u Maksimiru nikad nema pritiska na suca a ovo dole je divlji zapad svaki put. — Svi na Sjever

I za to isto netko u našim redovima mora odgovarat.
    Dosta je više glumljenja gospode kad ovi ne igraju po istim pravilma.

Samo zamislite Simeonea u ovom okruženju.
    Umjesto fajtera , mi imamo ....
  • deda
    48.5k
    Ovo na Periću je za zatvor, a ne za penal
  • NB86
    17.7k
    Inace veliki plus malom baturini na istrcavanju do kraja i krađi lopte inace mi gola ne bi nikad dali
  • Keyser Soze
    21.3k
    I onda kažu da nije penal, a onaj smijeh u Gorici je čist. Uz to čisti penal na Periću
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.