• masacusec
    4.6k
    U ligi nacija (Beč, večeras) 20% gostujućim navijačima, u ligi prvaka (Salzburg, 5.10.) 5% gostujućim navijačima.
  • NitkoBitan
    23k
    u ligi prvaka (Salzburg, 5.10.) 5% gostujućim navijačima.masacusec

Vjerujem da bi u Salzburgu izasli u susret za vecim kapacitetom ali oni su vec rasprodali pakete za cijeli stadion.
  • Jaro
    9.1k
    nebi me cudila ni ponovna porcija od Austrijanaca s ovim promjenama. Mislim ok, ak je odlucio ovo iskoristit kao zadnju provjeru na kog moze racunati na SP.
  • Mlađi referent
    12.5k
    Meni je ok da isproba sad ove igrače koji su ni sim, ni tam i da vidi s čim raspolaže. U kakvom nam ritmu igra trojac u vezi bilo bi mi ok i da su oni na odmoru. Čak i po cijeni gubitka FF, da se ne lažemo i nije nekakvo natjecanje.
  • Nolifer
    9.6k
    Očekujem 2-0 pobjedu naših
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Ne znam jel gore što vidim Budimira i Vlasiča u prvoj ili ovog licemjera i govnara Lovrena.
  • Nolifer
    9.6k

Kad vidim Vlasica u prvoj postavi, ljevpro me opere
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Ahahah pa ja ne vjerujem, ali zalizani Zlajo ocito zeli dokazat da mu LN zaista nebitno natjecanje :lol:
  • Markelo
    3.1k
    Najvažnije mi je da naši odmore. Za ostalo me nije briga
  • flexXy
    2.6k
    Jel ima sta austrijanaca na stadionu :lol:
  • marcio amoroso
    39.8k
    Moram priznati da mi dresovi u kompletu i sa imenom i brojem izgledaju skroz ok.
  • Navijač Dinama
    9.3k
    istina. Uživo nisu loši kao i domaći.

Mislio sam da su "Mi Hrvati" najveća šabanija od navijača al evo i Austrijanci imaju neke svoje pajsere.
  • Nolifer
    9.6k
    Kakva majstorska obrana Livija
  • db-izbjeglica
    16.5k
    Koja grozota od nogometa...

Ne razumijem čemu kemijanje u ovakvoj utakmici, koju trebaš dobiti i imaš super rezultat.

Kalav k...v budimir, čovjek je rubno za poziv u reprezentaciju. Livaju ne mogu vidjeti nacrtanog, al zaslužio je biti ispred budimira. Čemu razbijanje obrane sa propalim lovrenom, barišićem koji je klasa ispod sose, čemu napadački totalno neupotrebljiv stanišić?

Koji klinac je ovaj vlašić pa ima toliko kredita, čovjek nije uopće igrao godinu dana, spoji par tekmi u mrtvom torinu i odmah je starter.

Kako se nikad ne odmara perišića, kako god igrao, mora dobiti minimalno 70 minuta?
  • NB86
    15.9k
    Super da nije pozvao nijednu zamjenu za broza
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.