Cijene energije su posljedica agresije na Ukrajinu, dijelom i uvedenih sankcija Rusiji kao možda i najvećem izvozniku plina i nafte.Bit će agenda, opet protiv malih poduzetnika jer uz cijene energije kakve predvidjaju i gašenje rasvjete u gradovima svi će skraćivati radno vrijeme. — Mali dioničar
U Pakistanu su se upravo dogodile neviđene poplave, UN tvrdi zbog klimatskih promjena.Baš me zanima kako će oni to indiji, kini, pakistanu, ...nametnuti te klimatske mjere — db-izbjeglica
poskupili su električni auti i to ne malo — NORTE
U Pakistanu su se upravo dogodile neviđene poplave, UN tvrdi zbog klimatskih promjena.
Nisam istraživao, ali čini mi se da je to posljedica otapanja himalajskih ledenjaka, čega prije očito nije bilo u tolikom obimu.
Jedna od posljedica enormnih poplava su bolesti koje sada haraju među ljudima koji leže po bolnicama tamo.
Poprilično nezgodno za Pakistan, if you ask me.
Kina je vjerojatno jedan od najvećih ulagača u elektrifikaciju, posebno mobilnosti, od malih vozila poput romobila i sl. do malih autiju. — NORTE
Meni osobno nije jasna ova priča sa psom.
Pas ugrizao dvoje male djece, i to navodno se događalo još 4 puta u posljednjih 14 dana da je nekoga napao.
Da je po meni policajac bi imao ovlasti odmah ga upucati na licu mjesta ako se uopće i šeće sam cestom, a kamoli da je nekoga napao. Vlasnik neka grije zatvorski krevet. — og1986
Koji će k...c nekome u gradu takav pas? — db-izbjeglica
Koji ce k ikome u gradu ikakav pas? Zamjena za dijete, nemas koga mazit pa mazis psa, dosadno ti je, nemas motiv za prosetat se... uveo bi ja porez za drzanje psa u gradovima da bi ljudi 3x razmislili oce li ga uzet. Kaj se tice odnosa prema psima totalno smo otisli u k i zabrijali da su to neka osjecajna bica. Rekao bi moji pokojni djed da se zna gdje je njima mjesto, u vrtu — NitkoBitan
Koji ce k ikome u gradu ikakav pas? Zamjena za dijete, nemas koga mazit pa mazis psa, dosadno ti je, nemas motiv za prosetat se... uveo bi ja porez za drzanje psa u gradovima da bi ljudi 3x razmislili oce li ga uzet. Kaj se tice odnosa prema psima totalno smo otisli u k i zabrijali da su to neka osjecajna bica. Rekao bi moji pokojni djed da se zna gdje je njima mjesto, u vrtu — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.