• Efes Pilsen
    17k
    Ne znam jel neko ubro izjave prije utakmice u sklopu najave. Lik, a nije dijete, mrtav ladan kaze ako moze Dinamo mozemo i mi :lol: Da ja sad kazem ako moze Real, mozemo i mi rekli bi da sam lud, a manja razlika u koeficijentu izmedu nas i Reala nego izmedu njih i nas..
  • Carrasco
    7.3k
    Vaduz prvi klub u povijesti Lihtenštajna koji je izborio grupnu fazu europskog natjecanja. Inače, igraju u drugoj švicarskoj ligi.
  • Ludovic IX
    12.8k
    ne da igraju nego redom gube tamo
  • Robredo276
    265
    Izbacili ljudi Konyaspor (bili treći u Turskoj prošle sezone) pa potom i Rapid dvjema pobjedama..

Zasluženo u skupinama. :clap:
  • Infinity
    21.5k
    Al nisu prvi svicarski drugoligas. Lausanne je kao drugoligas igrala finale kupa i tako izborila nastup u Europi. I za vrijeme nastupa su bili drugoligas. Znam da su izbacili Borca i u play offu neki jak klub. U grupi kanta za napucavanje.
  • Ali
    2.7k
    Maloprije sam gledao i krkijev Maribor je ispao skaricama u 90' minuti.
    Bome ih je sve Brunci nadahnuo dan ranije, prvo ovog Hrvata u Cluju, pa i onog u slovackoj protiv Zrinjskog
  • Ludovic IX
    12.8k
    kak se srbima lagano složio ždrijeb lani, tako ih je posrao ove sezone.. partizan sa kolnom i Niceom
  • immerwieder
    1.8k
    villareal nije skužil da samo protiv tovara može s B momčadi
  • vjeko1701
    29.9k
    Partizan nakpn 28 minuta gubi 2:0 i ima igrača manje protiv Slovačkog.
  • marcio amoroso
    54.2k
    Basel
    Pyunik
    Slovan
    Žalgiris

Koja grupa sunce ti kalajisano :rofl:
  • Ludovic IX
    12.8k
    Partizan okrenuo s igračem manje..jel ovi preatali igrat ili što?
  • deda
    48.5k
    Villareal -Lech 3-3

Kosovari vode protiv Cluja
  • Oluja
    7.4k
    Jel ovo znaci da je Lech supermomcad?
  • db-izbjeglica
    21.9k
    Jel ovo znaci da je Lech supermomcad? — Oluja

dugo nitko nije rekao da je villarreal polufinalist lige prvaka....

da mi je netko dao po 10 kuna za svaki put kad sam to čuo i pročitao po medijima u periodu od kad ih je magarad izvukla do par dana poslije uzvrata, sad bi bio u penziji jer bi skupio par milja eura :lol:
  • Markelo
    4.1k
    Već vidim Emerya kako će u drugom susretu ovih dviju momčadi u Poznanu, reći onih svojih par klasičnih fraza kojima nastoji utješit ekipe koje nabije na terenu sa rezervama. Jedna od tih je:

" Lech s ovakvim navijačima zaslužuje proći skupinu i nastavit natjecanje u Europi"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.