• Carrasco
    7.3k
    Poželim se nekad "izliječiti" — Neki tip sa Zapada

"Bolest" za koju lijek ne postoji.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Jebote koliko ti imas mot za ovo. Svi bi se mi mogli s ovim slozit ali nebi svatko znao napisati. Pohvale :clap:
  • Majki2111
    4.3k
    Ja sam takvu fazu imao prije 2-3 godine. Baš to, cijeli dan samo čitanje komentara, dekoncentracija. Al sam skužio da fakat mi nema smisla to. To što ću pročitati neće promjenit ishod utakmice. Vjerujem u sebe da sam se dovoljno informirao to što sam pogledao par tekmi protivnika, presicu trenera 20 minuta i to je to. Najbolje mi je prije tekme normalno pričat. A i vrijeme brže prođe tako.

I to neko nabrijavanje prije tkeme mi nema smisla, kaj ako se izgubi pa su svi u bedu još više. Samo mirno.

Da se nabrijavam na Chelsea u grupnoj fazi LP? Daj ne pada mi na pamet. Igrali smo završnice EL i guzili renomirane ekipe tamo. Igrali smo već grupu LP. Samo mirno. Sve već viđeno.
  • plavi72
    2.9k
    Sam sebi govorim upali smo u lp,sutra nema stresa,uživanje,ali ...godine lete,a ravnodušnosti nigdje na vidiku.
  • Gelipter
    4.8k
    Kako zaspati...
    s1ttx11gyo7xlqb1.jpg
  • Mrvica
    4.3k
    Cijeli dan pere pozitivna nervoza! Kroz noćnu čitat Zonu i sve moguće vezano za tekmu, u 6 bježanje s posla, spremanje i polazak iz Istre prema ZG-u. Ovi odlasci na tekme me podsjete na to koliko mi je krivo što ne živim u Zagrebu, al opet daju tu čar kad nakon nekog vremena opet vidiš Maksimir. Sretno dečkima sutra, idemo pokidat glasnice, dlanove i sve živo! Imam nekakav dobar osjećaj cijelo vrijeme! :strong:
  • jaijivic9
    606
    In Colombia I got very few chances to watch Dinamo Zagreb games in TV, the game against Chelsea is one of them but I will miss the first half just like the second leg against spurs when I missed the first half and get home on time to the Orsić show.
  • deda
    48.5k
    Ajmoooooooo
  • Patak
    3.5k

Install Kodi on Android TV box and you can watch every game...
  • Efes Pilsen
    17.2k
    Na danasnji dan je Petko udjelio Slovacima par lekcija u Trnavi. Nadam se da ce ponovit partiju veceras. Skriniar se jos trazi od te utakmice :lol:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Brine me Čačićeva izjava da nije posebno gledao Chelsea, ali dobro valjda će biti sve ok. :grin:
  • NB86
    17.8k

Inaju oni analiticare i pomocne trenere koji su sigurno pogledali sve utakmice chelsija i prenjeli igracima sta trebaju znat i koji su zahtjevi. Sad nesto puno prilagođavat igru chelsiju i ne mozes tako da me ne brine koliko cacic zna o njima
  • jaijivic9
    606
    Well you can watch twich in your tv so Bembara is enough, it wasn't literal I mean to have a broadcast of a Dinamo game in something like ESPN.

By the way a Argentian guy who is a rare fan of HNL used to stream Croatian League games, and there is a Brazilian Journalist who supports Dinamo.

Malo nas je al nas ima
  • NitkoBitan
    40k
    Well you can watch twich in your tv so Bembara is enough — jaijivic9

Bembara doesnt stream european games
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image