• Ludovic IX
    7.4k
    Čačić nije nikakav čudotvorac ali ako je dinamo jači, on to iskoristi i ne pokazuje strah kao neki prije njih prema tovarima, npr.

Njegov je problem što ne zna protiv jačeg od sebe sakriti naše mane i iskoristiti naše dobre strane.

Mi kad želimo igrati obrambeno pod njim izgledamo dosta smuseno, dok napadački to izgleda sasvim ok.
  • Captain America
    17.9k
    Nadam se da sutra neće bit salve zvižduka upućene Čačku za vrijeme spikerovog diktiranja sastava. Nije lijepo čuti, a trener je svojim dosadašnjim rezultatima zaslužio sve osim zvižduka.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Pjaca nam nije nužno potreban, da bi on igrao nekog treba izbaciti, a ne vidim koga. To je igrač koji će imati 1m eura godišnje plaće i bilo bi šteta da za te novce sjedi na klupi, a i zna se njegova sklonost ozljedama. Dobar je jedino zbog širine koju bi dobili i marketinga.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Čačić nije nikakav čudotvorac ali ako je dinamo jači, on to iskoristi i ne pokazuje strah kao neki prije njih prema tovarima, npr.

Njegov je problem što ne zna protiv jačeg od sebe sakriti naše mane i iskoristiti naše dobre strane.

Mi kad želimo igrati obrambeno pod njim izgledamo dosta smuseno, dok napadački to izgleda sasvim ok
    Ludovic IX

Slažem se s ovim.
  • Ludovic IX
    7.4k
    dinamo nije prvih 11 tako da nebi baš sjedio na klupi.. a drugo, bolji je od emrelia, menala tako da bi ako bi i bio zamjena, bio prva zamjena koja bi cesto igrala
  • NORTE
    12.1k
    Vidim da mnogima nije sjeo Emreli, kod mene je upravo suprotno. Ako ništa drugo kao "joker" s klupe.
  • Ludovic IX
    7.4k
    lik je sjebo sve što je mogo sjebat.. i za taj treći gol, koliko moraš bit van tekme da dodješ do golmana i da neznaš što bi uopće napravio s loptom. hvala bogu, odbila se drmiću.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Da, protiv Istre ono ja sam mislio evo konacno neko sposoban zavrsit 1 na 1 kako treba. No, sinoc kad se lomilo nije islo.
    Koliko god mi je drago zbog Pere toliko mi smeta da nam ni Drmic nije rutinski zavrsio 1 na 1 i pospremio. Valjda je jasno da ce nam kontre bi jedini pravi adut u vecini susreta LP i kad se situacija otvori to se mora spremat.
    Ja Emrelia ne bi otpisao, ali mi krilo vise ne bi igrao tj. imao bi isti tretman kao Bockaj. Dok ne dokazes da mozes u oba smjera nema minuta i aj bok.
  • The Undertaker
    5.8k
    Kod Emrelija nije toliko problem voljni moment (barem se meni tako čini) već se ne zna dobro obrambeno postavljati, često ispada u obrambenom bloku, pokriva igrača sa krive strane, radi taktički iznimno glupi faul pred kraj utakmice. Bojim se da to nije nešto što se da brzo popraviti. Za HNL će biti dobar ali za LP mislim da neće. Mi ćemo većinu utakmica u LP igrati ovako kako smo igrali drugo poluvrijeme, u niskom defanzivnom bloku pa eventualno preko Oršića ili nekog prekida ubosti nešto. Ovakva obrambena lutanja su u LP odmah kažnjiva.
    Akcija za penal protiv Shaktara je počela sa ispadanjem Đire na istom mjestu koje pokriva Emreli.
  • miro
    4.7k
    Emreli nemre s Pjacom u istu rečenicu, Mahir je i dalje hakler, a ne ozbiljan nogometaš......kao što je netko rekao - ako je Pjaca voljan startat s klupe i onda se kroz treninge i tekme dokazivat za eventualno mjesto u prvih 11 - ja bih ga odmah potpisao
  • Mlađi referent
    12.3k
    Realno, potencijal Pjace je toliki da nijedan HNL klub tu nemre reći ne.

Ne moraš dobit Pjacu kakav je mogao biti, možeš dobiti onog Pjacu kakav je bio kao klinac s 20 godina i koji se već tad sprdao s ligom. Kad bi takav bio + još iskustva kojeg je nakupio, vrlo vjerojatno je najbolji igrač lige. Rizik jest, ali svakako djeluje kao rizik koji se isplati.

Ne može Emreli s njim u istu rečenicu, ali bome ne može ni Menalo, ne može ni Ivanušec kad mora na krilo, Marin, čak ni Špikić ako Pjaca bude imao formu. Upgrade je apsolutno na sve.

EDIT: inače na početku ljeta nisam bio baš za transfer, ali kaj više razmišljam i gledam naše opcije, mislim da se isplati
  • Markelo
    2.7k
    Emreli cijelo vrijeme pokušava igrat "hero football". Ući ću s klupe, donijet klubu pobjedu svojom golčinom i bit junak utakmice. Eto došao je u situaciju jedan na jedan s golmanom pa veze nije imao kamo s loptom. Sreća da je opet došla do Drmića
  • puxigadjurdja
    1.8k

i sekundu nakon toga divljački maše rukama kao koji k mi ne dodaješ
  • Patak
    2.9k
    Treći gol, Emreli stigne do golmana, ne zna što bi s loptom, slučajno se odbije do Drmića.
    Četvrti gol Drmić u vrlo sličnoj situaciji pred golmanom uspije dodati Bočkaju na vrijeme.
  • Bosna86
    11.7k
    Drmic je igrač za kojeg je netko iskesirao 10 milja eura, a Emreli je igrač čiji su odlazak slavili navijači Legie..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.