• xavier
    12.1k
    Dobro, zar netko stvarno vjeruje da su istiniti ti "screenshotovi" poruka? :roll:
  • Mrvica
    4.1k
    A zar netko vjeruje da stvarno ne postoje ovakvi specijalci? :lol:
  • serbus
    5k

Braća Mamić, čak dobiješ i playstation plus jacuzzi...
  • bbb medimurje
    4k
    611dzmartzwncrgx.jpg
    xa178i2x70v4jylf.jpg
    Evo i danasnjeg shit of the day

Ipak je pobjeda tovara protiv Intera u 3 PRETKOLU europa lige nakon koje tovari svakak ISPADAJU veca od Dinamove pobjede protiv Tottenhama u OSMINIFINALA europa lige nakon koje Dinamo PROLAZI
  • Mlađi referent
    12.7k
    Ma to je teška bolest dole, tripovi i halucinacije. Sve 5 navijački ti tvoja više znači, ali di ćeš to uspoređivat

Čak i bez tog najvažnijeg dijela kojeg si nabrojao, razlika je tolika da uopće ne mogu u istu rečenicu ove dvije ekipe. Spursi su vrijedili 703 milijuna eura kad smo ih mi izbacili, a Inter je te godine vrijedio 242 milijuna eura.
  • Keyser Soze
    13.5k
    Njima je pobjeda u 3. pretkolu Europske lige nakon koje su ispali najveći uspjeh u zadnjih 25 godina, naše pirove pobjede protiv Benfice i Seville su nešto na kaj smo ponosni, ali ni u ludilu to ne smatramo najvećim uspjesima jer smo ispali. Izbacivanje Tottenhama i ulazak u četvrtfinale je uzevši sve okolnosti u obzir najveći uspjeh hrvatskog klupskog nogometa otkad je samostalne Hrvatske, oni nek se zadovoljavaju ispadanjima.
  • Slavonac
    383

...na fejsu "istorija ex yu fudbala" tovar veli kako je njihovo ispadanje 95 od ajaxa 5. mjesto (!!!!!!!!!!!)....koga briga za ostale 3 ekipe....a sto su dinamo i zvezda (jer je objava bila u takvom kontekstu) uradili nakon raspada yuge je bezveze...
  • Keyser Soze
    13.5k
    Baš me zanima kako je došao do tog 5. kad su bili tići ispali s najvećom razlikom od svih :lol:
  • db-izbjeglica
    17.6k
    Ipak je pobjeda tovara protiv Intera u 3 PRETKOLU europa lige nakon koje tovari svakak ISPADAJU veca od Dinamove pobjede protiv Tottenhama u OSMINIFINALA europa lige nakon koje Dinamo PROLAZIbbb medimurje

Ja samo pogledam profilnu sliku i sve mi je jasno...
  • Slavonac
    383

kao sto jugonostalgicari vele za SP 1990 da je yuga bila 5....jedna dusa a dva tila...
  • Blue98
    795
    Zvezda osvojila ligu prvaka 91., al njima je veći uspjeh njihovo 5. mjesto, dobra droga
  • Dino
    3.6k
    Sam cekam nekog da izjavi kak je Hajduk trofejniji od Reala, ali onog iz Madrida.
  • db-izbjeglica
    17.6k
    5yj7jb7zj3tg7esk.jpg

Nepresušan izvor g...a :lol:
  • Keyser Soze
    13.5k
    Sam cekam nekog da izjavi kak je Hajduk trofejniji od Reala, ali onog iz Madrida.Dino

Nisu mogli to stavit jer ne mogu izmislit toliko trofeja, al zato igraju u istom terminu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.