• Mrvica
    4.1k
    A evo vidim da svaki jazavac može biti novinar
  • Gelipter
    4.2k
    Ne znam zašto se takve poluinteligente uopće naziva novinarima. Ili bolje rečeno, svi se čude ko cigan bijelom kruhu ovakvim užasima od naslova i članaka, a izgleda ipak su klikani i čitani od većine inače ih ne bi ni bilo jer ne bi bili oglašivačima zanimljivi.
  • db-izbjeglica
    17.5k
    nije vam palo da oni namjerno stave krivu sliku, jer uvijek će se naći 100 ljudi koji će osjetiti potrebu to iskomentirati u komentarima. klik iz negativnih razloga je također klik :lol:
  • marcio amoroso
    41.4k
    ojy2cnedna8nkf2q.jpeg

Morao sam :rofl:
  • db-izbjeglica
    17.5k

Nešto se tu grdno pobrkalo :worry:
  • Oluja
    5.3k
    drago mi je da konačno imamo predstavnika cjelukupnog hrvatskog naroda i da je narod napokon ujedinjen. žao mi je što je samozvani predstavnik totalni luđak koji nikako ne bi smio imati doticaj s vanjskim svijetom, bilo fizički, bilo putem elektronskih ili drugih sredstava komunikacije.
  • Navijač Dinama
    9.9k
    te retardiranie glave i njihov tovarski sklop razmisljanja su samo jedan od razloga zašto navijat u četvrtak za portugalce svim srcem i radovat se svakim golom koji oni prime..

Da oće bankrotirat, cigani orjunaški
  • Ali
    2.6k
    Bolesnik, netreba trositi vrijeme, cak mi je i zao takvih u neku ruku. Ljudska ogranicenost u glavi je isto vrsta bolesti, a ovaj je opako bolestan. Njegovi se preci borili protiv komunista navijajuci za hajduk sa petokrakom... sve jasno
  • Keyser Soze
    13.4k
    Lik je najveći trol na fejsu, sprda se sam ljudi ne kuže i hvataju se za svaki njegov komentar.
  • Ludovic IX
    8.3k
    'Ne sjećam se kad je jedan HR klub ovako izgledao u euro natjecanju' - Igor pamic o hajduku jučer.. izgleda da demencija udarila već..
  • db-izbjeglica
    17.5k
    Meni je jučer Pukšar zaslužio biti u ovoj rubrici.

Čuđenje i sranje po sucu "kako to nije penal??????? " , a lik 100% zna pravila, jer ono - sportski novinar je. Ako ja, koji nogomet pratim rekreativno, znam da penala nema ako se lopta odbije od koljena/glave/nekog drugog dijela tijela.... zna i on! Još sudac jasno pokazuje i objašnjava što se dogodilo i zašto to nije kažnjivo penalom.

Čovjek se u dvije situacije pravi glup, umjesto da pojasni i kaže zašto to nije penal. Čemu? Treba biti nepotrebno pristran, navlačiti mržnju na suca iako je ispravno procijenio situaciju, širiti bajke ako igra HR klub u prijenosu, stvarati gorivo za alibi navijačima tog našeg kluba u slučaju poraza?
    Magarad okolo već piše bajke, čak su i nogometne ikone, koje također 100% znaju pravila, posvetile status "rukometu" na poljudu.

Baš mi se zgadio lik!
  • Mališan
    1.9k

Rijetko iritantna pojava. I u podcastima je naporan, površan i nepristojan
  • Efes Pilsen
    11.1k
    Shit of the day su danasnji natpisi o jucerasnjoj utakmici Hajduka. Meni je jasno da je magarad u euforiji, pa mediji samo potpaljuju jer klik je zivot, ali ipak..
  • striko
    2.2k

Ja stigao na Makarsku rivijeru i sjeo u prvi kafic. Da ne znam o čemu je riječ pomislio bih da je sinoć deklasiran Real Madrid u finalu Lp
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.