osim lokacije, to nije ni hr pothvat - slovenci projektirali, "svabe" platili, kinezi sagradili... — Jaro
Sto se tice jedne trake, mislim da je to i vise nego dovoljno za sami jug zemlje, sumnjam da ima potrebe za vise od toga. — Papastrumf
ja se toplo nadam da će društvene mreže i sve te debilne platforme propasti u skorijoj budućnosti.
to doslovno proizvodi ogromnu, ali baš ogromnu količinu debila. — db-izbjeglica
Ne, to samo razotkriva postojeću količinu debila. Razne društvene mreže i platforme omogućile su ogromnom broju ljudi "pravo javnosti", pružile mogućnost da im se glas "čuje". Prije si zlobno mogao komentirati samo svoje susjede i rođake, a za tvoju zlobu znali bi samo isti ti, sada komentiraš koga god želiš, a za zlobu ti znaju svi. — Neki tip sa Zapada
Nevjerojatno.Ta širina je takva da doslovno fali možda metar-metar i pol sa svake strane da bi imao profil sa 2 trake u svakom smjeru...mislim da će se teško negdje pronaći šira zaustavna traka od ove na pelješkom mostu.
doslovno i u hrvatskoj imaš duži most (most preko drave na vc koridoru) i imaš most sa većim rasponom (most dr franje tuđmana) preko rijeke dubrovačke... — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.