Mali dioničar
Mali dioničar         
         To i dalje ne mijenja da tvoj komentar nema veze s temom — nkdz1945
 nkdz1945
nkdz1945         
         Ti tvrdiš da je Bobek ostao u Dinamu da bi neki dečko iz Concordie igrao u Dinamu umjesto Bobeka? — Mali dioničar
 Mali dioničar
Mali dioničar         
         Kao što se ne pravim da znam ko bi di igrao poslije rata da se desilo ovo ili ono. Nisam poznavao te ljude niti sam bio u njihovim glavama. — nkdz1945

nkdz1945
nkdz1945         
          superhik
superhik         

deda
deda         
          Sljeme
Sljeme         
         Povijest nisu samo brojke i slova na papiru. Da bi razumio povijest moraš znati i razumjeti kontekst vremena o kojem se govori. Ti uopće ne razumiješ poratno razdoblje ko ni onaj kaj piše gluposti na stranici "zašto d, a ne g".Ja il ti možemo misliti što god hoćemo al ne možemo znati. Tvoje žele i misli ne mijenjaju povijest. — nkdz1945

Neki tip
Neki tip         
         Povijest nisu samo brojke i slova na papiru. Da bi razumio povijest moraš znati i razumjeti kontekst vremena o kojem se govori. — Sljeme
 Sljeme
Sljeme         
         ali malo je nepotrebno zaoštravanje rasprave — Neki tip sa Zapada
Ako ćemo diskusiju svesti na pitanje je li Građanski formalno-pravno ugašen 1945. i je li 9. juna 1945. osnovan Dinamo, onda odmah priznajem "poraz" u raspravi o tome je li Dinamo Građanski. Nije. — Neki tip sa Zapada

Mr Blue
Mr Blue         
         Dragutin Božić, predsjednik Dinama od 1970. do 1972. rekao je kako su zahtjevi za povratom imena Građanski dolazili 1948. , 1955., 1960. i 1970. godine, ali da politika to nije dopuštala. — superhik
 Đuka
Đuka         

deda
deda         
          Đuka
Đuka         
          superhik
superhik         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.