To i dalje ne mijenja da tvoj komentar nema veze s temom — nkdz1945
Ti tvrdiš da je Bobek ostao u Dinamu da bi neki dečko iz Concordie igrao u Dinamu umjesto Bobeka? — Mali dioničar
Kao što se ne pravim da znam ko bi di igrao poslije rata da se desilo ovo ili ono. Nisam poznavao te ljude niti sam bio u njihovim glavama. — nkdz1945
Povijest nisu samo brojke i slova na papiru. Da bi razumio povijest moraš znati i razumjeti kontekst vremena o kojem se govori. Ti uopće ne razumiješ poratno razdoblje ko ni onaj kaj piše gluposti na stranici "zašto d, a ne g".Ja il ti možemo misliti što god hoćemo al ne možemo znati. Tvoje žele i misli ne mijenjaju povijest. — nkdz1945
Povijest nisu samo brojke i slova na papiru. Da bi razumio povijest moraš znati i razumjeti kontekst vremena o kojem se govori. — Sljeme
ali malo je nepotrebno zaoštravanje rasprave — Neki tip sa Zapada
Ako ćemo diskusiju svesti na pitanje je li Građanski formalno-pravno ugašen 1945. i je li 9. juna 1945. osnovan Dinamo, onda odmah priznajem "poraz" u raspravi o tome je li Dinamo Građanski. Nije. — Neki tip sa Zapada
Dragutin Božić, predsjednik Dinama od 1970. do 1972. rekao je kako su zahtjevi za povratom imena Građanski dolazili 1948. , 1955., 1960. i 1970. godine, ali da politika to nije dopuštala. — superhik
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.