• Efes Pilsen
    11.9k
    Jel konacno transfer?
  • og1986
    2.9k
    Andrić u Francuskoj na liječničkom
  • flexXy
    3k
    Iskreno mi nije bas jasan transfer Andrica ako se ne misli dovest novog napadaca. U ovom ritmu do svjetskog je samoubojstvo ostat na 2 napadaca.
  • Ali
    2.7k
    Kak na dva, pa i Orsa i Emreli mogu to igrat i to da njih na krilu zamijeni Spika ili Marin... pokriveni smo sa cetiri vrhunska kakve nasa konkurencija u hnl moze sanjati
  • Ali
    2.7k
    Drmic, Petkovic, Emreli, Orsa, Menalo ce ove sezone imati >55 golova
  • Orc123
    12.7k
    A mislim teoretski imamo 3 napadaca. I Emreli je vise napadac nego krilo. Tu je igrao veci dio karijere i vise voli tu poziciju. Mislim da su se sad stekli preduvjeti da se dovede krilo pravo jer Menalo a pogotovo Marin po meni nisuni za neku vrlu rotaciju. Krilo i L. Bek. Nadam se da se gleda u tom smijeru. Pisalo se za zadnjeg veznog i to ima logike za europu jer ni Misic, ni Bulat, ni Ademi vise, a ni Ljubicic nisu oni terijeri u sredini ala Šunjić, Franjić ili Jakic. Iako prevelika je guzva u sredini i sumnjam da ce se dovoditi, jedino kad bi se Bulat poslao u na posudbu do zime da se polako vraca nakon loma noge i da igra. Na zimu se moze transferirati Misic. Od Hrvatskih igraca jedino mi na um pada Bistrovic iako mislim da se sada treba malo okrenuti inozemnom trzistu. I za krilo i za beka i za zadnjeg veznog u Hr nema igraca za dinamo a nema ni smisla vracati npr. Starog Badelja jer i on je kopija Misica. Odlicna tehnika i pregled igre ali bio je spor a sada je jos sporiji.
  • Ali
    2.7k
    Ponovo se aktualizirao prelazak Gvardiola kod Guardiola , spominje se 80mil.
    Zaboravio sam koji nama % ide od razlike 80-18?
    Jel bilo 10 ili 15%?
  • NB86
    16.9k

20% razlike
  • Ali
    2.7k
    Auuf... pa to je preko 12milja... pa svi transferi hnl zadnje dvije godine zajedno ako nas izuzmes nisu tolika cifra...
    Fino, jos da se ubacimo u CL eto love za naredne tri sezone da nemoramo nikog vise prodati.
  • Carrasco
    6.3k
    Đurasek ode kod JovičevićaArmagedon13

Gdje si našao to?
  • marcio amoroso
    43.5k
    Fino, jos da se ubacimo u CL eto love za naredne tri sezone da nemoramo nikog vise prodati.Ali

Naš godišnji proračun je 60 milijuna. Kako 25 od lige prvaka i 12 od Gvardiola može biti dovoljno za 3 godine?
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Tih 60 milijuna mislim da je puno pretjerano. Da se ne krade i da nemamo 500 igraca pod ugovorom 40-45 bi bio nekakav realan buđet.
  • NB86
    16.9k
    U toj godini je bilo puno odsteta (bulat, spika, nevistic, juric, stefulj ...), vec ove to nece ici preko 50 i kusur
  • marcio amoroso
    43.5k
    I da je 45 opet je to 135 za 3 godine.
    Kako 25 plus 12 može biti dovoljno da pokrije 135.
  • NB86
    16.9k
    Ma za 3 sezone sigurno nije dosta to ne treba ni naglasavat, ali moglo bi se dogodit sljedece ljeto da se prodaju olmo, gvardiol i da sutalo zatrazi transfer. Komotno bi mogao dinamo trazit kapitalca od 10ak mil eura za dovest s obzirom na prihode
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.