• deda
    38.8k
    Nemoj se šalit. Nije Čabi nikad bio niti će biti igrač kapaciteta za Dinamo.
  • Orc123
    12.7k
    ma u potpunosti se slazem ali onda jos vise nije ni Stefulj, Bockaju cu dati malo jos kredita iako ovo sve ne ulijeva neku sigurnost. Svi znamo da napred donosi nesto ali prema iza on je na razini kadeta.
  • og1986
    2.9k
    Sportske pišu da se očekuje gotov transfer Andrića do kraja tjedna. Sve je u završnoj fazi. Milijun eura nama, plus su napomenuli kako je njegova plaća bila 300k.
  • NB86
    16.9k
    Njegova placa je bila 300k to smo i ovdje pisali. Po meni ispravba prodaja.
  • deda
    38.8k
    U slučaju frke povlačit će se Kuleta uz Lokse
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Igrao je Orsa napadaca prosle sezone, a i Emreli to moze. Ne bi trebalo bit tolikih problema da se Kuleta mora vracat... :fear:
  • miro
    7k
    mudro, imat Azera i Armenca da se natječu za mjesto i drže atmosferu na razini....šalu na stranu, ovo valjda znači da za Ivanušeca imamo ozbiljne ponude?
  • Neki tip
    21.3k
    Izgleda da se traži ofenzivni veznjakKrizy

Pored Ivanušeca, Baturine i Tolića?

Valjda Ivanušec ide, Baturina im premlad, a Tolić nedovoljno dobar (da zamijeni Ivanušeca).
  • NB86
    16.9k
    Ne zaboravimo da je i petkovic u superkupu igrao prakticki desetku, tu je jos i marin kojem je prirodna pozicija drugi napadac/desetka. Mislim da baturina mora dobit priliku u prvoj kad ode ivanusec i tu jos imamo tolica i marina za rotaciju, ne vidim potrebu za kupovanjem jos jednog
  • Orc123
    12.7k
    Tu pise da nas je odbio
  • Beowulf112
    396
    Ma netreba nam niko vise..najtanji jesmo lijevi bek..samo zato sto bockaj je ofenzivan i cesto ne odradi defenzivni dio..dok stefulj nije nesto..ali nemozes na svakoj poziciji imat top igraca sa svim odlikama..onda bi bili psg,real madrid..mi smo lijepo pokriveni..omjer iskusnih i mladih koji kucaju na vrata prve momcadi je odlican..tako da netreba remetiti sa nekim jos pojacanjima..osim u slucaju ako neko ode
  • Orc123
    12.7k
    Naravno da nam treba jos minimalno L. Bek jer ovim mrcvarrnjem ljubicica tamo ne dobivamo nista, a i on je tu curio u 1. Pol protiv Hajduka. Bovkaj ok za hnl ali ako zelimo LP onsa nemamo sta pricati nego treba dovesti L.Beka. ukoliko ode andric tada se otvara mjesto i za jedno pravo krilo jos. Jer Marina i Menala gotovo da ne racunam u europi. Sa takvim kadrom imamo mi sta reci i u LP. Mislim da nije cilj uci tamo i biti 4.negonpokusati osvojiti barem to 3. Mjesto. Ogromni su novfi tu u igri a da ne govorimo o povecavanju vrijednosti igraca. Novaca ima....tako da uvijek treba teziti ka boljem. Rijesiti se viskova i dodatno osnaziti momcad.
  • xyz
    840
    Ako se traži još jedan zadnji vezni možda da je pogledati prema Sheriffu. Oni su izgubili skoro sve prošlogodišnje glavne igrače. Još je samo ostao Edmund Addo koji je bio jako dobar protiv nas. Reprezentativac Gane od prošle godine, a mislim da, kad se pogleda za kolike iznose su ostali bez drugih igrača, da ne bi trebalo više od 0.5 mil eura.
  • Armagedon13
    959
    Đurasek ode kod Jovičevića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.