• Dragon1Warrior123
    3.6k
    Tih 60 milijuna mislim da je puno pretjerano. Da se ne krade i da nemamo 500 igraca pod ugovorom 40-45 bi bio nekakav realan buđet.
  • NB86
    15.6k
    U toj godini je bilo puno odsteta (bulat, spika, nevistic, juric, stefulj ...), vec ove to nece ici preko 50 i kusur
  • marcio amoroso
    39.2k
    I da je 45 opet je to 135 za 3 godine.
    Kako 25 plus 12 može biti dovoljno da pokrije 135.
  • NB86
    15.6k
    Ma za 3 sezone sigurno nije dosta to ne treba ni naglasavat, ali moglo bi se dogodit sljedece ljeto da se prodaju olmo, gvardiol i da sutalo zatrazi transfer. Komotno bi mogao dinamo trazit kapitalca od 10ak mil eura za dovest s obzirom na prihode
  • Zagi
    9k
    Zna netko koliki je okvirno bio Sahtarov proračun u predratnim godinama? Kad bi nekako došli do njihove razine proračuna bili bi velesila.
    Koliko je to realno?
  • Orc123
    10.1k
    Ma ja mislim da se toli radilo oko 100 mil eura
  • Fanboy
    2.9k
    Koliko znam grupna faza LP nosi blizu 18 mil eura, svaka pobjeda nesto preko 3 milje, remi oko milju dok proljeće dodatnih 11 milja...

Klub samo na ovome moze zaraditi 40+ milja...Naravno, drugi par rukava je sto je to težak put. No, Dinamo čim ima više igrača koje ne proda je daleko opasniji.
  • LovroZG
    1.3k
    Šahtar je u sezoni 20/21 ostvario 2.28 milijardi grivnji prihoda. To je, ovisno o tečaju, 70-75 milijuna €. Sezonu ranije su imali desetak posto veće prihode. Tri četvrtine prihoda dolaze im od UEFA-e, prodaje igrača čine manje od 10% prihoda. Kog zanima tu je izvještaj o sezoni. Na samom kraju su osnovne brojke o financijama.
  • LovroZG
    1.3k
    Najveća razlika između nas i Šahtara zadnjih par godina je to da njih vodi multimilijarder koji ne žali para.
  • Keyser Soze
    11.9k
    Koliko znam grupna faza LP nosi blizu 18 mil eura,Fanboy

Zar ne nosi 24 mil ili sam nešto pobrkao?
  • BBB Sibenik
    5.2k
    Da, radi koef kojeg Dinamo ima premije se od LP popnu do tog iznosa bez TV prava koliko znam to još naknadno ide
  • Infinity
    17.2k
    U sezoni 12/13 Shakhtar je imao proracun 125 milijuna eura. Sezonu kasnije su ga prepolovili, al tad de vec pucalo po Donbasu.
  • Orc123
    10.1k
    Mislim da ce sad imati manji proracun od nas...ne vjerujem da ce biti veci od 40 mil eura
  • deda
    34.6k
    Ne mogu nigdje pronaći info za Đuraseka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions