Frodo
NB86
marcio amoroso
Možemo u moderno vrijeme uzeti i društvene mreže, ali ne vidim nikakve koristi od toga što Dinamo ima duplo više sljedbenika od Hajduka kada oni imaju 4-5 puta više članova i 4-5 puta veću posjećenost. I veću gledanost na TV-u kad se već i to spomenulo. Hajduk Lokomotiva/Osijek je bila gledanija utakmica od Dinamo Sevilla/West Ham. Toliko o tome. — Frodo
Mlađi referent

Frodo
Mlađi referent
Frodo
NB86
Neki tip
Vidim da se rugaš ovim nagađanjima o 2 ili 3 milijuna simpatizera pa te pitam koliko ti misliš da ljudi simpatizira Dinamo. — marcio amoroso
Mlađi referent
Keyser Soze
Frodo
marcio amoroso
Pa moja zena bi rekla Dinamo (evo za potrebe testiranja za ovu raspravu sam je bio pitao sto bi odgovorila na pitanje "za koga navijaš u nogometu"), a u životu nije pogledala nijednu jedinu Dinamovu utakmicu. I moja mama isto. Jedino ako njih ubrajamo, onda mozda, samo mozda dobacimo do 2 milijuna. — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.