Možemo u moderno vrijeme uzeti i društvene mreže, ali ne vidim nikakve koristi od toga što Dinamo ima duplo više sljedbenika od Hajduka kada oni imaju 4-5 puta više članova i 4-5 puta veću posjećenost. I veću gledanost na TV-u kad se već i to spomenulo. Hajduk Lokomotiva/Osijek je bila gledanija utakmica od Dinamo Sevilla/West Ham. Toliko o tome. — Frodo
Vidim da se rugaš ovim nagađanjima o 2 ili 3 milijuna simpatizera pa te pitam koliko ti misliš da ljudi simpatizira Dinamo. — marcio amoroso
Pa moja zena bi rekla Dinamo (evo za potrebe testiranja za ovu raspravu sam je bio pitao sto bi odgovorila na pitanje "za koga navijaš u nogometu"), a u životu nije pogledala nijednu jedinu Dinamovu utakmicu. I moja mama isto. Jedino ako njih ubrajamo, onda mozda, samo mozda dobacimo do 2 milijuna. — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.