Recite mi da sam lud, jer jest ludo micati Gvardiola sa stopera, ali ova dvojica su toliko dobri da pomišljam kako bi mozda opet Gvardiola imalo smisla u jacim tekmama na SP staviti na lijevog beka, a ovu dvojicu ostaviti..
Gvardiol jest potentniji stoper od obojice, ali Gvardiol je i bolji lijevi bek od Barišića, a Sosa mi je više za 3-5-2 ili 4-4-2 protiv slabijih protivnika. — Neki tip sa Zapada
Nisam zapamtio, zašto ga nema u ovom ciklusu?pomišljam kako bi mozda opet Gvardiola imalo smisla u jacim tekmama na SP staviti na lijevog beka — Neki tip sa Zapada
Još bi samo falio stari Šime desno, ali to će ipak biti najteža moguća misija. — marcio amoroso
On da igra za Greuter Furth, Clermont ili Veneziu dobivao bi više minuta u repki, prezentacije u Europi i dinamu mu malo znače...Oršiću, oprosti se od reprezentacije, ovo nema nikakvog smisla! — db-izbjeglica
Opet, ak mali Stanišić bude bar povremeno igrao za Bayern i nastavi ovako.. možda smo i tu mirni. — Neki tip sa Zapada
Mislim da su ovom ligom nacija najviše pogođeni Vida i Lovren. Teško da će u Katar pored ovih mladića. — og1986
On da igra za Greuter Furth, Clermont ili Veneziu dobivao bi više minuta u repki, prezentacije u Europi i dinamu mu malo znače... — NORTE
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.