• og1986
    2.9k
    Dečkima svaka čast.

Prvo izgubili od Austrije 3:0, i onda dvije pobjede i remi. Dobili neke igrače, zadovoljan
  • db-izbjeglica
    15.8k
    Ova pobjeda će zamaskirati puno toga.
    Hrvatska reprezentacija je turbo jalova, problem je stvoriti šansu, a kamoli zabiti gol. Uzelo se 7 bodova iz 4 tekme, al zabilo se svega 3 gola, od čega su 2 iz penala i jedan krumpir nakon odbijanca.

Ove bodove je iznijela obrana, ali u napadačkom dijelu je to poprilično loše i nismo ništa pametniji po tom pitanju.
  • deda
    33.8k
    Bravo Hrvatska :clap:
  • Nolifer
    8.5k
    Hvala Bogu!
  • seljak86
    2.6k
    Po meni je veći problem realizacija nego stvaranje šansi. Nemreš sad ne znam koliko šansi protiv Francuza stvoriti. Ali da smo realizirali neke šanse, ovo danas bi izgledalo puno bolje.
  • db-izbjeglica
    15.8k
    Ne znam, ja baš i nisam vidio neku šansu, najveća prijetnja francuskom vrataru je bio udarac majera, koji je bio iz teške pozicije, po sredini :meh:
  • trender
    169
    Jel moguće da pitaš hoće li se Ivušić ljutit na Šutala jer je bila mogućnost za autogol pred kraj.:grin:
  • seljak86
    2.6k
    Nisu bili ziceri, ali lijepe polu-prilike
  • Tom Hanks
    3.2k
    Ne valja,Brko bi ih 4-0 odvalio
  • Fanboy
    2.7k

Slažem se, igra prema naprijed je jako statična. Obrana je dobra, no da nam uvaljaju dva krumpira, ne znam jel bi mogli zabiti dva gola da izjednačimo. I to jest naš problem, kad protivnik zabije, pa hvatamo rezultat više se otvaramo i onda nam zabiju još par kao Austrijanci...
    Dosta je zamaskirano, sad svi lete na ove dvije pobjede.
  • Papastrumf
    12.9k

Da, Juranovic je upropastio 2 dosta dobre situacije.
  • db-izbjeglica
    15.8k
    Slažem se, igra prema naprijed je jako statična. Obrana je dobra, no da nam uvaljaju dva krumpira, ne znam jel bi mogli zabiti dva gola da izjednačimo. I to jest naš problem, kad protivnik zabije, pa hvatamo rezultat više se otvaramo i onda nam zabiju još par kao Austrijanci...
    Dosta je zamaskirano, sad svi lete na ove dvije pobjede
    Fanboy

Dobro, mi oduvijek igramo statični nogomet i ide nam...

Sad je sve super, al realno, uz samo malo manje sreće, mi smo umjesto 7 mogli imati 2 ili 3 boda.
    Ne treba poletjeti i pisati same hvalospjeve kad neke stvari očito ne štimaju. Napad mora biti učikovitiji...
  • deda
    33.8k
    A bio bi učinkovitiji da imaš Manđžu ili Šukera, a ne Budimira. S čim imamo s tim klimamo
  • miro
    4.7k
    Meni osobno je Juranović odličan u zadnjih puno tekmi za repku
  • flexXy
    2.4k
    Dobro nam je dosla ona pljuska protiv Austrije. Ovaj mix mladosti sa najboljom veznom linijom na svijetu moze puno pokazat. Ne treba zaboraviti da smo cijeli ciklus odigrali bez Perisica koji je nas najefikasniji igrac. Po meni jako veliki gubitnici Caleta, Pongracic, Vida i Vrsaljko. Mislim da za njih nece bit mjesta u Kataru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.