• Captain America
    20k
    Što smo pisali tu na Zoni, sve je iscenirano. Oni su sad žrtve i trebaju naše sažaljenje.
  • reziser
    7.4k
    gledam sportske, od 10 članaka 5 o njima dolje...
  • NB86
    16.7k
    Finale kupa je danas, prije par dana je bilo jedno od najvecih navijackih sranja u hr, ne morate u svemu vidit hdz-tovarsku zavjeru. Nemojte otvarat portale danas ako vam toliko smeta i to je to.
  • db-izbjeglica
    17.5k
    Pa igra i rijeka finalw tog istog kupa pa ih se nigdje ne spominje....

Bilo bi orgazmično da ih našamaraju usred splita :grin:
  • seljak86
    2.9k
    Još uvijek se dvoumim želim li danas poraz Hajduku ili tekmu s Hajdukom u superkupu. :chin:
  • Jurki
    17.1k
    ja bi ipak superkup s Rijekom... a magarad neka kmeči. Bas bi mi bio gušt doci sutra na posao i da jednom blitvaru zapjevam.. sve bi da ja za nju jednu malu fritulu
  • Neki tip
    21.3k
    gledam sportske, od 10 članaka 5 o njima dolje...reziser

Pa dajte malo dišite ljudi.. Finale Kupa se igra danas u 19h pred 30 tisuća navijača, rivalstvo između Rijeke i Hajduka je samo malo manje nego između Dinama i Hajduka, pa naravno da su tema dana, i trebaju biti!

Nego o kome će pisati? O 4 upita za Oršića, Petkoviću u Madridu kod Fani Stipković?
  • reziser
    7.4k
    pred 30 tisuća navijača,Neki tip sa Zapada

kriva informacija.... riječana dolazi 2000 od mogućih 6000 i još 2 sektora između prazna...ali dobro...
    sam kaj su oni tema i kad treba i kad ne treba...
  • deda
    36.6k
    Kak je prošla misa što kažu, jel bilo napeto
  • Neki tip
    21.3k
    kriva informacija.... riječana dolazi 2000 od mogućih 6000 i još 2 sektora između prazna...
    sam kaj su oni tema i kad treba i kad ne treba...
    reziser

Pardon, 26 543 navijača, jer to puno mijenja na stvari.
  • reziser
    7.4k
    volim biti precizan :joke:
  • Eduardo
    24.2k
    jel bilo napetodeda

Padalo se u trans kad se čitalo evanđelje o Livaji.
  • db-izbjeglica
    17.5k
    Pa dajte malo dišite ljudi.. Finale Kupa se igra danas u 19h pred 30 tisuća navijača, rivalstvo između Rijeke i Hajduka je samo malo manje nego između Dinama i Hajduka, pa naravno da su tema dana, i trebaju biti!Neki tip sa Zapada

Pa ono, mogla bi se i rijeka spomenuti, ipak su i oni akteri tog događaja.
  • Neki tip
    21.3k
    A ne spominju se? Referirao sam se na to da je pola članaka o Hajduku, valjda je ova druga polovica o nekom drugome..

Nisam danas još čitao Sportske, ali čisto sumnjam da se i o Rijeci ne piše. Pa jel jučer na svim vijestima bilo da je krenuo brod s navijačima Rijeke, Tomićeve najave, info da će Drmić igrati (ne znam zašto je bio upitan).

A ako ćemo baš mak na konac, pa ti si bar tržišno orijentiran, naravno da se više piše o onome o kome se više klika/čita.

Pa i dio Dinamovih navijača čitaju (i pišu) više o Hajduku, nego o Dinamu, kamoli o Rijeci. :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.