• db-izbjeglica
    22.6k
    Nije da se ne bore nego jednostavno ne mogu bolje — marcio amoroso

Gdje si ti danas vidio borbu?
    Oni čvršći faul nisu napravili u 90 minuta!
  • Captain America
    20.4k
    S obzirom na broj igrača sa žutim i ne mogu ići extra čvrsto.
  • serbus
    6.2k

To je ta riječ nemoć, da je Ademi u loksi nabili bi nas 5:0.
  • serbus
    6.2k

Imamo daleko najveći buđet, daleko najviše igrača pod ugovorima još najbolje da mi njihova borbenost ovisi o kartonima...
  • db-izbjeglica
    22.6k
    S obzirom na broj igrača sa žutim i ne mogu ići extra čvrsto. — Captain America

I što sad?
    Do kraja prvenstva će igrati kao p...e da netko slučajno ne bi dobio treći žuti?
  • ZGBhoy
    2.2k
    Užas kak smo u stanju zakomplicirati Prvenstvo.
    Mišić nabija Lopte bezveze u protivničke igrače l, Bočkaj me bude uskoro prestigao po kilama.
    Da barem imaju 1% želju naših navijača.

Meni fale igrači kao Beli ili Kadzior u ovakvim utakmicama meni kao da gledam neke statične tekme iz 70tih godina ko da smo zaboravili kak se igra brzi Nogomet.

Osijek
    Šibenik
    Tovarija

Bit će još gadno
  • Captain America
    20.4k
    Imamo budget, al možemo "upravi" zahvalit da je to potrošeno na igrače koji tovarskoj žgadiji ne bi bila pojačanja.
  • Mali dioničar
    21k
    Ako će barem jedno dijete danas pitati tatu "Tko je to Građanski?" poruka je uspjela — superhik

Poruka je uspjela jer ju ekipa na zapadu nije niti shvatila niti popratila pljeskom. Dapače, bilo je nekoliko komentara tipa “di ste bili devedestih, niste se ni rodili.”

A sama činjenica da navedeni tulipani ne dijele mišljenje poruke dokaz je da je Grupa kao i mnogo puta do sada 100% u pravu.
  • Olmic
    6.1k
    Slijedeće kolo postajemo prvaci!
  • Ali
    2.7k
    Izraz lica Orse kad je vidio 99 na semaforu 15min prije kraja, opsovao mu je sve zivo, po meni s pravom.
    Jer covjek je odbio ugovor zivota u premier league da bi pomogso voljenom klubu, a supci sa klupe mu se zahvale izmjenom u kljucnoj utakmici a covjek puca od snage i moze igrat 180min u punom ritmu
  • Captain America
    20.4k
    Ovo ljeto se mora ponovit ljeti 2018. jer vrč ide 100 put na vodu dok ne pukne. Najvjerojatnije uzimamo naslov idući vikend jer Osijek je u još većim govnima od nas, a magarad su riječka mušterija, al nijedan navijač Dinama ne može bit zadovoljan s ovakvim osvajanjem naslova.
  • Olmic
    6.1k

Nema svetih krava.. Nitko nije veći od kluba pa ni on.. Igrao je katastrofa, sjeb.. čistu šansu ( sva sreća pa bilo zaleđe)
  • Ali
    2.7k

Samo u Rijeku se mozemo pouzdati, mi cemo odigrat opet x sa osijekom
  • Ludovic IX
    12.8k

I bio je za kurac ovu tekmu i nije sveta krava da se ne smije zamijeniti. Igra on za lovu kakvu ti vidjet nećeš u životu i nije ništ oštećen što je ostao. Dal' je bila greška, to što je izašao, možda i je, ali nema on se što buniti i ljutiti osim na sebe
  • Captain America
    20.4k
    Nije on ništa odbio, već klub. A ovo kako igra zadnjih mjesec dana je ispod svake razine. Mogu samo zamislit kakav bi tretman imao neko drugi s ovakvim igrama kontinuirano u prvih 11, a zato što je Orša u pitanju se svi pravimo Englezima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet