• Dino
    5.8k

HAHAHAHAHAHAHAH ovaj tulipan jos sebe smatra navijacem Dinama.
    Buraz moj, kopleksi su fakat jako zeznuta stvar…
  • og1986
    2.9k

Mogu i ja sebe nazvati navijačem ajduka samo da ljudi prihvate moje šizofrens teze
  • Infinity
    21.6k
    Banovat cu vas jer me natjeraste da otvorim to sranje :rofl:

Mamic sprijecio transfer igraca Atalante u Real Madrid. Hahahahahahahahahahahahahaha

Opet Susic i Inter. Susic je mozda mogao u Inter, ali onaj iz Zapresica. Kakvu karijeru je kasnije napravio? Sarajevo, Kuban, Izrael, Slovenija.

Otisao ti je onaj kosonja u Pescaru, propao. Otisao ti je Pasalic u Chelsea, pa pao stepenicu nize. Da jbt, mogao je u Chelsea, ali mu je Mamic zabranio da ode u Real. Kako da ne.

Mamic namjestio Modricu zlatnu loptu. Hahahahahahahaha

Jos ce covjek povjerovati da je taj Mamic najsposobniji lik u svijetu nogometa. I kad od nekog cujes takva sranja, kako ga sutra shvatiti ozbiljno, pa cak i da prica nesto sto je realno?

Lijepo vas molim da takvim ljudima ne dajete svoju paznju i vrijeme. Volio bih da sam ovih par minuta udisao svjez zrak na terasi dok mi vjetar para usi, a ne citao vjerojatno najgluplji tekst koji sam u zivotu procitao.
  • Dino
    5.8k

Mislim da je ovo neki online stand up show, sumnjam da neko moze imat tak malo mozga i sve to uspjet pokazat u jednom tekstu.
  • Tom vg
    1.2k
    Maminjo zajebo ronalda za zlatnu loptu :rofl:
  • superhik
    12.9k
    Što je najbolje, mislim da Mamić ne bi prepoznao dobrog igrača ni da mu ovaj gurne loptu kroz noge.
    Za njega su skauting odrađivali "neovisni" ljudi i agencije, a to su radili samo zato što je ovaj dobro plaćao. U vezi Mamića i nogometnih talenata kao takvih nema nikakve veze.
    A da ne pričamo koliko je fulanaca također imao s dovođenjima.
  • Somport
    576
    Čak ga i ovi s Reddita zafrkavaju, što je rijetko na toj stranici :lol:
  • Mr Anderson
    22.7k
    Ma čovjek je bolestan. Ili je jebeno dobar troler.
  • Somport
    576
    Ili je jebeno dobar troler — Mr Anderson

Mora i to netko radit, nije jednostavno smislit gluposti ovakve klase
  • jp23
    4.8k
    Čitam tekst, plačem od smijeha, ovo je vrhunski troll u rangu onog "kako ju nagovoriti na lignju" sa forum.hr od prije par godina :lol: :lol:

ako nije troll, onda imamo izbjeglog pacijenta sa vrapča :rofl:
  • Mr Anderson
    22.7k
    Al poslije njegov komentar niže. TSS je propao jer ga je Mamić zajebo i uvalio Broza Interu. Da nije imao bi veću karijeru od Broza.
  • Captain America
    20.4k
    Nema šanse da je troll. Troll je lik koji se potpiso s TĆ, al ovo je psihijatrija.
  • Infinity
    21.6k
    "kako ju nagovoriti na lignju" — jp23

Hahahahahaha. Je se smijem kad se sjetim :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Ali
    2.7k
    e7k5s91p9myv8nkb.jpg

Grozna podmetanja, a dovoljna su i dva klika pa da shvatis i na cijem platnom spisku je Edi... i cija je to stara konstrukcija...

txyxcfyfpgi62tjh.jpg
  • Navijač Dinama
    13k
    Krovinović prije Jakića, Nižić prije Vide. Izbacit Dinamo u zadnju ligu?!?!?!? Hahahahahahahah.... ovo je primjer glupog i prepotentnog tovara kojeg ne bi bilo žao odrobijat.

U zadnje vrijeme bašdobar dio glupih i retardiranih ljudi ima pravo pristupa interneta, ovaj je jedan od takvih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.