• Dino
    3.6k

HAHAHAHAHAHAHAH ovaj tulipan jos sebe smatra navijacem Dinama.
    Buraz moj, kopleksi su fakat jako zeznuta stvar…
  • og1986
    2.9k

Mogu i ja sebe nazvati navijačem ajduka samo da ljudi prihvate moje šizofrens teze
  • Infinity
    18.3k
    Banovat cu vas jer me natjeraste da otvorim to sranje :rofl:

Mamic sprijecio transfer igraca Atalante u Real Madrid. Hahahahahahahahahahahahahaha

Opet Susic i Inter. Susic je mozda mogao u Inter, ali onaj iz Zapresica. Kakvu karijeru je kasnije napravio? Sarajevo, Kuban, Izrael, Slovenija.

Otisao ti je onaj kosonja u Pescaru, propao. Otisao ti je Pasalic u Chelsea, pa pao stepenicu nize. Da jbt, mogao je u Chelsea, ali mu je Mamic zabranio da ode u Real. Kako da ne.

Mamic namjestio Modricu zlatnu loptu. Hahahahahahahaha

Jos ce covjek povjerovati da je taj Mamic najsposobniji lik u svijetu nogometa. I kad od nekog cujes takva sranja, kako ga sutra shvatiti ozbiljno, pa cak i da prica nesto sto je realno?

Lijepo vas molim da takvim ljudima ne dajete svoju paznju i vrijeme. Volio bih da sam ovih par minuta udisao svjez zrak na terasi dok mi vjetar para usi, a ne citao vjerojatno najgluplji tekst koji sam u zivotu procitao.
  • Dino
    3.6k

Mislim da je ovo neki online stand up show, sumnjam da neko moze imat tak malo mozga i sve to uspjet pokazat u jednom tekstu.
  • Tom vg
    1.1k
    Maminjo zajebo ronalda za zlatnu loptu :rofl:
  • superhik
    12k
    Što je najbolje, mislim da Mamić ne bi prepoznao dobrog igrača ni da mu ovaj gurne loptu kroz noge.
    Za njega su skauting odrađivali "neovisni" ljudi i agencije, a to su radili samo zato što je ovaj dobro plaćao. U vezi Mamića i nogometnih talenata kao takvih nema nikakve veze.
    A da ne pričamo koliko je fulanaca također imao s dovođenjima.
  • Somport
    570
    Čak ga i ovi s Reddita zafrkavaju, što je rijetko na toj stranici :lol:
  • Mr Anderson
    11.7k
    Ma čovjek je bolestan. Ili je jebeno dobar troler.
  • Somport
    570
    Ili je jebeno dobar trolerMr Anderson

Mora i to netko radit, nije jednostavno smislit gluposti ovakve klase
  • jp23
    3.2k
    Čitam tekst, plačem od smijeha, ovo je vrhunski troll u rangu onog "kako ju nagovoriti na lignju" sa forum.hr od prije par godina :lol: :lol:

ako nije troll, onda imamo izbjeglog pacijenta sa vrapča :rofl:
  • Mr Anderson
    11.7k
    Al poslije njegov komentar niže. TSS je propao jer ga je Mamić zajebo i uvalio Broza Interu. Da nije imao bi veću karijeru od Broza.
  • Captain America
    20.1k
    Nema šanse da je troll. Troll je lik koji se potpiso s TĆ, al ovo je psihijatrija.
  • Infinity
    18.3k
    "kako ju nagovoriti na lignju"jp23

Hahahahahaha. Je se smijem kad se sjetim :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Ali
    2.6k
    e7k5s91p9myv8nkb.jpg

Grozna podmetanja, a dovoljna su i dva klika pa da shvatis i na cijem platnom spisku je Edi... i cija je to stara konstrukcija...

txyxcfyfpgi62tjh.jpg
  • Navijač Dinama
    9.9k
    Krovinović prije Jakića, Nižić prije Vide. Izbacit Dinamo u zadnju ligu?!?!?!? Hahahahahahahah.... ovo je primjer glupog i prepotentnog tovara kojeg ne bi bilo žao odrobijat.

U zadnje vrijeme bašdobar dio glupih i retardiranih ljudi ima pravo pristupa interneta, ovaj je jedan od takvih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.