• Mali dioničar
    16k
    @xavier

Dobro, to znamo. Ne mogu paliti razglas za vrijeme utakmice. Možda će Amra opet puhati u vuvuzele.
  • Mali dioničar
    16k
    Svaka čast za Dedu.
  • Hipo
    406
    Prazan sjever je najbolja i najglasnija poruka vracanju zorana.

Momcad Bjelice bez podrške i navijanja.

Ne zelim biti dio ove besramnosti.
  • Papastrumf
    12.9k

Daj mu zacrni osobne podatke.
  • Ero
    988
    Pola debila na terenu bi lizala šupak gazdi da može, neki su se već otkrili kao i Dilaver, a i sam trener.
    Prema nekima i dalje imam respekta, ali neki su igrači takva govna da je to neviđeno.
  • Infinity
    16.5k
    Mamici se godinama bore da otjeraju ljude sa sjevera i sad da ih pogodi prazan sjever. Samo ce se osmjehnuti i na listi briga imati jednu brigu manje. Pun sjever i kulturno zahtjevanje odlaska kompletne uprave bi donijelo vise poklonika, a samim tim mozda i brzi rasplet kompletne situacije. Obicnog gledatelja zanima da Dinamo ne bude kaznjen, a vikanje cigane, bacanje baklji i slicno su savrsen argument upravi da se prikaze u boljem svjetlu od navijaca, kao sto su i razlog UEFA-i da kazni Dinamo, a uprava ce tom kaznom jos jednom ocrniti navijace. Takodjer ce zbog toga policija vrsiti represiju, sve uz pricu kako smiruju masu koja vrijedja i steti klubu. Borba bez vrijedjanja i stete Dinamu bi bila prikazana u puno ljepsem svjetlu. Vec je tu kolega dao ideju, da dodje 2.000 ljudi na zapad, da se okrenu prema lozi i da vicu uprava napolje. To bi imalo daleko veceg ucinka nego vikanje sa sjevera, jer bi ovo bilo vikanje direktno u facu, u oci. A ajde neka nekog izbace sa stadiona zbog izrazavanja misljenja, bez ikakvog vrijedjanja, bez nanostenja stete. Neka izbace pa da onda vidimo reakciju javnosti.
  • marcio amoroso
    37.3k

Sam me zamolio da to ovako stavim.
  • deda
    33.9k
    Nema potrebe Papaštrumpf. Ja stojim iza svake riječi koju sam napisao.
  • marcio amoroso
    37.3k
    Svi mi imamo ideje ali njih boli briga za to sve. Šta će se postići bojkotom? Imamo prosjek na domaćim malim tekmama od 2000. Od toga je 400-500 boysa, baš bi oni razbijali glavu da se prosjek spusti na 1500. Vikanje uprava napolje na zapadu, ok. Ali će se naći neki kreten koji će nas isprovocirati, isprovocirati neko sranje i mi ćemo ispasti huligani.
    Jedini normalan način je DTSM. Učlanjivati se, skupljati novac za pravnu borbu, biti aktivan i čekati im svaku jebenu grešku. DTSM to odlično radi.
  • BluePhone67
    4.1k
    Popravio ga ja.. sada radi
  • immerwieder
    1.4k
    možda i udruga B.a.B.e objavi da im Trobec bude glavni tajnik,

ovo im je stvarno potez očajnika, ali mislim da ako klub preuzmu oni za koje se priča da budu nakon braceka slijedi i ključ u bravu, ovaj iz kranjčevićeve je njihov šegrt, pa znamo kak je trenutno stanje
  • Nino Bule
    14.2k
    Fascinantno mi je kako u poruci povezuju sve pokrete protiv njih kao ista kriminalna organizacija
  • Mr Blue
    4k
    Nadam se samo da dečki iz DTSM već spremaju detaljan odgovor na sva ova njihova sranja. Odlično mi je kako se nigdje u prozirno uvlakačkom pismu ne spominje da se uprava kluba provlači po sudu za utaju 300 milijuna kuna. Ne smije ostati bez odgovora. Stojim na raspolaganju za svu pomoć koju mogu ponuditi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.