• Pop corn
    8.7k
    Lik pjeva kako vjetar puse....
  • Pop corn
    8.7k
    odlicno, javi se i uclani ljude po Slavoniji u klub i DTSM. Napravite tamo akcije
  • BluePhone67
    4.1k
    Lik pjeva kako vjetar puse....Pop corn

Moguce, ali onda neka krene pjevat i u nas rog
  • BluePhone67
    4.1k
    odlicno, javi se i uclani ljude po Slavoniji u klub i DTSM. Napravite tamo akcijePop corn

Ovo bi trebao biti slogan za sve nas i za sve dijelove Hrvatske i svi bi trebali dati vise svog obola. Prvi korak je uclanjenje u klub, drugi korak je DTSM, a trece je individualno i svatko tko moze pomoci sa svojim znanjem je dobrodosao.
  • Pop corn
    8.7k
    napisao sam vec gore pa nisam dobio odgovor - koliko je ljudi koji pisu spremno uclaniti minimum 10 ljudi svaki?
  • BluePhone67
    4.1k
    Hoces iskreno iz mog primjera, ja uclanjujem 30 ljudi u klub vec par godina i to radim za sebe, klub, neku tradiciju i povezanost i mojom dobrovoljom i dajem jednom povjerniku clanove da ima jer mene to u ovom trenutku ne zanima, recimo biti povjerenik.. Prije sam uclanjivao i 80 ljudi islo bi to i puno vise,pa sam htio napravit neku akciju, ali to su prosla vremena dok glavati nije imao prste u pekmezu i tu se odustalo od svega do opet zadnjih 4 godine gdje se vrtim bez puno price na 30 ljudi. To su samo djeca mojih prijatelja i oni kao roditelji i moja familija osobno. Sto se tice DTSM tu je nas 3 od tih 30 je u dtsm, iskljucivo jer je 70% djece, a i ima njih koje ne zanima dtsm jer oni vide svoju pricu u svemu tome koliko god ja njima nesto tupio. Samo na ovom forumu imas minimalno 10 ljudi koji su na glavnoj slici DTSM ispred Matiza koji su vec tamo, a ostale ne poznam pa ne mogu nista niti reci. Trudimo se koliko mozemo i realno prije cu uclanit ljude u klub, nego nekog nagovorit da bude clan DTSMa.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Dobro je sve. :monkey:

U ovakvoj situaciji stavljati te neke momčadi turnira itd. je u najmanju ruku bezobrazluk.
  • Krizy
    46.2k
    Razumijem ja sve ali ipak mislim da treba odvojiti borbu protiv braće & co od nekih drugih stvari. Mislim bilo bi šteta da se nikako ne piše o odličnoj sezoni, transferima i slično ali opet naravno da u potpunosti razumijem ako nitko ne želi.
  • SAS1987
    15k
    There are only two forces in the world, the sword and the spirit. In the long run the sword will always be conquered by the spirit.

Napoleon Bonaparte.

BSN
  • xavier
    12.1k
    Ne znam što bih uopće napisao. Ne želim dići ruke od svega, a osjećam se totalno prazno u ovom trenutku. I što sad napraviti?

Prosvjed očito nije opcija jer ne možemo skupiti dovoljno ljudi. Iako bih želio pokazati neki čin prkosa, bolje je ne raditi prosvjed ako će doći smiješno mali broj ljudi. Dobar dio ljudi je najbliži totalnoj letargiji i bojkotu, ali to je smrt za grupu. Ne može navijačka grupa dugo opstati bez stadiona. Treća opcija je povratak žestokoj borbi na stadionu, ali pitanje je postoji li brojnost za tako nešto, a još je veći problem što znamo čemu to vodi...zabrane, policija, represija i sve što uz to ide.
  • deda
    33.9k
    Samo ti piši Vesade.
  • ec-sport
    2
    Pozdrav, čitam vas već neko vrijeme, sad sam se i priključio. Sviđala mi se ideja spamanja kluba, kontaktirao sam neke poznanike na malo tamnijim razinama weba (bez brige, niti ovdje me se ne može trakirati, trenutna geolokacija mi je Amsterdam :P stalno ih mjenjam) pa da vidimo opcije, barem za slaganje bota ili možda neku veću akciju. Da li imate neki malo privatniji način komunikacije ovdje.
  • deda
    33.9k
    Možeš svakom članu foruma slati privatne poruke. Ja baš nisam neki informatičar tj. prava osoba za to, ali vjerujem da ih ima.
  • Mr Blue
    4k
    Koliko ljudi ovdje, na ovom forumu, ima člansku iskaznicu i svoje podatke je dojavio DTSM-u? Svi koji su se protekla dva-tri dana žalili radi situacije u klubu, a nisu uradili ovaj elementarni korak, još ne shvaćaju poantu.

Dok god gospođa Peras može mrtvo hladni izjaviti da se radi o šačici članova nismo u dobroj poziciji. "Ne želim davat Mamiću novac" je izjava koja zaslužuje šamar i ništa drugo nego isprika za lijenost i nezainteresiranost. Braći Daltonima je novac od članarine ništa u usporedbi s onim koliko kradu iz kluba i ako stvarno ne želiš Mamiće u Dinamu onda je najbolji način za da se učlaniš u klub i dostaviš podatke DTSM-u. Što prije to shvatimo bolje će nam bit. Poruka nije upućena nikome osobno već svima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.