• BluePhone67
    5.1k
    Decki, ne trebamo se dijelit, dovoljno su nas razjedinjavali. Polako. Mi mozemo sve, za pocetak da ne pise ovaj ili onaj, pa pametuje. Mozemo napravit forum zatvorenog tipa pa da vidimo, mozes uci u pricu ako si clan kluba i dtsm i iskljucivo na preporuku nekog koji je vec na forumu. Nece biti problema jel si ti ovaj ili onaj. Alat imamo, samo treba organizacije i volje.

Odoh radit. Cujemo se
  • Hipo
    408
    U protekloj sezoni za vrijeme pozitive je bilo jako malo ljudi ma sjeveru.

Prije toga dok je zdravko bio u klubu zbog vrikeđanja nesto vise ljudi, ali sada ljudi moji nema sanse da se ta brojka nesto digne.

Nema jebene sanse, nikakav inat. Samo bojkot.

I nemojte sad kad konacno imamo dinamov forum od njega napravit forum zatvorenog tipa.
    To bi bilo kontraproduktivno.
    Neka svi vide ovo.
  • Mali dioničar
    17.7k
    mali dionicar
    Nekakva "pozitiva" u smislu diži sve kaj hoda da se kupi 2k+ godisnjih za sjever nema sanse da bi se dogodilo ili uspjela, niti bi to otislo u pravom smjeru.

Nemoguće i za napravit, dok god je ovakvo stanje u klubu.
    Hipo

Nije istina. Dok je bila ona represija na istoku, nije mi palo na pamet ikoga nagovarati da ide na tribinu jer je svatko za sebe trebao donijeti odluku želi li sudjelovati u takvoj vrsti mazohizma.

Ono što je različito u odnosu na tadašnju situaciju je činjenica da takve represije više nema. Policija više nije pretorijanska garda Dinamovog establišmenta kao što je bila, ne upada se na tribinu bezveze i ne maltretira se ljude kao što se tada maltretiralo.

U ovoj situaciji bih mirne duše animirao bilo koga od prijatelja koji su obični dinamovci, a ne boysi za dolazak na tribinu jer to u ovim uvjetima može biti mjesto za prosvjed. U tadašnjim uvjetima je bio samo mazohizam.

Ova situacija sa zadržavanjem sjevera nakon derbija je iznimka zbog situacije koja se dogodila prije utakmice.

Naravno da ne znam da li će se policija početi ponašati drugačije, odnosno vratiti na staro fizičkim povratkom Mamića u klub, ali to bi zbilja bilo indikativno. Osobno mislim da do toga ne može doći, tako nešto bi bilo ozbiljan pokazatelj da se ovaj klub treba zaobići u širokom luku.
  • Hipo
    408
    Mislim da je od vrijeđanja zorana i uprave jaca poruka potpuni muk i prazan sjever u odnosu na proslu sezonu kad su imali podršku.
  • Ero
    1k
    Iskreno, volio bih da ova sezona bude najgora rezultatski... Gnk prčija na terenu me od danas ponovo ne zanima,ps nemojte napadat forum je da iskažemo svoje mišljenje..
    I da nikakav bojkot, samo 90 min vrijeđanje..
  • Mali dioničar
    17.7k
    @Hipo

To će ih fakat pogoditi. Pa vidiš da sad imaju zastave i profesionalne mahače. Naći će se i par koji će povesti koju pjesmu.
  • xavier
    12.1k

Pa nakon Hajduka, kad je još bila pozitiva, oni prekinu zajedničko pjevanje sjevera i igrača ispod tribine, pjesmom s razglasa. Nije teško zaključiti što će raditi kad se bude pjevalo što im ne paše.
  • marcio amoroso
    43.1k
    o3bqkr275cs7r4h3.jpeg
    uhbruyhbnvfcxzn3.jpeg
    Evo kako se deda kralj bori.
  • Mali dioničar
    17.7k
    @xavier

Dobro, to znamo. Ne mogu paliti razglas za vrijeme utakmice. Možda će Amra opet puhati u vuvuzele.
  • Mali dioničar
    17.7k
    Svaka čast za Dedu.
  • Hipo
    408
    Prazan sjever je najbolja i najglasnija poruka vracanju zorana.

Momcad Bjelice bez podrške i navijanja.

Ne zelim biti dio ove besramnosti.
  • Papastrumf
    17.3k

Daj mu zacrni osobne podatke.
  • Ero
    1k
    Pola debila na terenu bi lizala šupak gazdi da može, neki su se već otkrili kao i Dilaver, a i sam trener.
    Prema nekima i dalje imam respekta, ali neki su igrači takva govna da je to neviđeno.
  • Infinity
    18.9k
    Mamici se godinama bore da otjeraju ljude sa sjevera i sad da ih pogodi prazan sjever. Samo ce se osmjehnuti i na listi briga imati jednu brigu manje. Pun sjever i kulturno zahtjevanje odlaska kompletne uprave bi donijelo vise poklonika, a samim tim mozda i brzi rasplet kompletne situacije. Obicnog gledatelja zanima da Dinamo ne bude kaznjen, a vikanje cigane, bacanje baklji i slicno su savrsen argument upravi da se prikaze u boljem svjetlu od navijaca, kao sto su i razlog UEFA-i da kazni Dinamo, a uprava ce tom kaznom jos jednom ocrniti navijace. Takodjer ce zbog toga policija vrsiti represiju, sve uz pricu kako smiruju masu koja vrijedja i steti klubu. Borba bez vrijedjanja i stete Dinamu bi bila prikazana u puno ljepsem svjetlu. Vec je tu kolega dao ideju, da dodje 2.000 ljudi na zapad, da se okrenu prema lozi i da vicu uprava napolje. To bi imalo daleko veceg ucinka nego vikanje sa sjevera, jer bi ovo bilo vikanje direktno u facu, u oci. A ajde neka nekog izbace sa stadiona zbog izrazavanja misljenja, bez ikakvog vrijedjanja, bez nanostenja stete. Neka izbace pa da onda vidimo reakciju javnosti.
  • marcio amoroso
    43.1k

Sam me zamolio da to ovako stavim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.