• xavier
    12.1k

Ne znam za sve, ali kako je @BluePhone67 napisao, znam osobno dosta ljudi ovdje, uključujući sebe, koji su od prvog dana u DTSM-u. Bili smo na prvoj skupštini u Matizu, na onoj smo slici ispred Poglavarstva, zapravo bili smo i u udruzi kad je bilo predstavljanje same ideje...
  • Infinity
    16.5k
    Mali Zeus

U ovakvoj situaciji stavljati te neke momčadi turnira itd. je u najmanju ruku bezobrazluk
    Mali Zeus

Kaze naziv teme Dinamo Zagreb 2018./2019. - O svemu pomalo, a to pomalo je i nogomet i uprava i navijaci i sve vezano za Dinamo. U nekim trenutcima postoji vise aktualnosti, neke su bitnije, neke su manje bitne, ali to ne znaci da se neke aktualnosti trebaju zanemariti i da se treba fokusirati na samo jednu, pogotovo na forumu koji ima neogranicen broj upisa i svatko moze pisati o onome sto ga zanima, kao sto moze i preskociti ono sto ga ne zanima, nije nuzda da se trudi ugusiti tudju raspravu. Ako nemas sta reci o tome onda je najbolje ne komentirati, jer svatko ima pravo da vodi pricu koja ga zanima i nitko nema pravo da zabranjuje pricu koja ga ne zanima ako ta prica ne krsi pravila foruma. Ako mislis da je nesto neprimjereno jednostavno prijavis post.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Nisam nikome zabranio niti to mogu nego sam samo izrazio svoje mišljenje.. Na forumu.
  • Hipo
    406
    Odavno sam poslao svoje podatke dtsm i jos puno ljudi naveo da to ucine.

@mali dionicar
    Nekakva "pozitiva" u smislu diži sve kaj hoda da se kupi 2k+ godisnjih za sjever nema sanse da bi se dogodila ili uspjela, niti bi to otislo u pravom smjeru.

Nemoguće i za napravit, dok god je ovakvo stanje u klubu.
  • Mr Blue
    4k
    Super! Pretpostavljao sam i nadao se da dobar dio ljudi ovdje ispunio svoju dinamovsku dužnost. Ali isto tako sam uvjeren da ovaj upis čita jako puno ljudi koji to isto nije uradio, a trebali su.

Ovu mafiju nije briga za navijače, pa isto tako ih nije briga za prosvjede pred stadionom, kao ni za bojkot. Pravna borba je protiv njih postigla uvjerljivo i daleko najviše u najmanje vremena. Moramo shvatit kao pojedinci i kao kolektiv da je dužnost svih nas koji ne želimo mafiju u klubu učlanjivanje i pravna borba. Imamo kvalitetne ljude koji se time bave i koji su već postigli velike stvari, a svakim novim prijavljenim članom će i naša snaga rasti. Ništa se neće dogoditi preko noći, ali ne kaže se uzalud 'tiha voda brege dere'.
  • Mr Blue
    4k
    I samo želim dodati.. Snaga ove ideje je kao gruda snijega što se spušta niz padinu. Svakim novim okretom raste sve veća i veća. Drugim riječima, svakim novim članom u DTSM-u otvara se potencijal za veće stvari. Ljudi će postati zainteresiraniji, aktivniji, organiziraniji i to će otvorit prostor za velike prosvjede kao i za 2000 pretplatnika na sjevernoj tribini. Ali prvi korak se mora uraditi, a to je članstvo u klubu i dostavljanje podataka u DTSM.
  • BluePhone67
    4.1k
    Decki, ne trebamo se dijelit, dovoljno su nas razjedinjavali. Polako. Mi mozemo sve, za pocetak da ne pise ovaj ili onaj, pa pametuje. Mozemo napravit forum zatvorenog tipa pa da vidimo, mozes uci u pricu ako si clan kluba i dtsm i iskljucivo na preporuku nekog koji je vec na forumu. Nece biti problema jel si ti ovaj ili onaj. Alat imamo, samo treba organizacije i volje.

Odoh radit. Cujemo se
  • Hipo
    406
    U protekloj sezoni za vrijeme pozitive je bilo jako malo ljudi ma sjeveru.

Prije toga dok je zdravko bio u klubu zbog vrikeđanja nesto vise ljudi, ali sada ljudi moji nema sanse da se ta brojka nesto digne.

Nema jebene sanse, nikakav inat. Samo bojkot.

I nemojte sad kad konacno imamo dinamov forum od njega napravit forum zatvorenog tipa.
    To bi bilo kontraproduktivno.
    Neka svi vide ovo.
  • Mali dioničar
    16k
    mali dionicar
    Nekakva "pozitiva" u smislu diži sve kaj hoda da se kupi 2k+ godisnjih za sjever nema sanse da bi se dogodilo ili uspjela, niti bi to otislo u pravom smjeru.

Nemoguće i za napravit, dok god je ovakvo stanje u klubu.
    Hipo

Nije istina. Dok je bila ona represija na istoku, nije mi palo na pamet ikoga nagovarati da ide na tribinu jer je svatko za sebe trebao donijeti odluku želi li sudjelovati u takvoj vrsti mazohizma.

Ono što je različito u odnosu na tadašnju situaciju je činjenica da takve represije više nema. Policija više nije pretorijanska garda Dinamovog establišmenta kao što je bila, ne upada se na tribinu bezveze i ne maltretira se ljude kao što se tada maltretiralo.

U ovoj situaciji bih mirne duše animirao bilo koga od prijatelja koji su obični dinamovci, a ne boysi za dolazak na tribinu jer to u ovim uvjetima može biti mjesto za prosvjed. U tadašnjim uvjetima je bio samo mazohizam.

Ova situacija sa zadržavanjem sjevera nakon derbija je iznimka zbog situacije koja se dogodila prije utakmice.

Naravno da ne znam da li će se policija početi ponašati drugačije, odnosno vratiti na staro fizičkim povratkom Mamića u klub, ali to bi zbilja bilo indikativno. Osobno mislim da do toga ne može doći, tako nešto bi bilo ozbiljan pokazatelj da se ovaj klub treba zaobići u širokom luku.
  • Hipo
    406
    Mislim da je od vrijeđanja zorana i uprave jaca poruka potpuni muk i prazan sjever u odnosu na proslu sezonu kad su imali podršku.
  • Ero
    988
    Iskreno, volio bih da ova sezona bude najgora rezultatski... Gnk prčija na terenu me od danas ponovo ne zanima,ps nemojte napadat forum je da iskažemo svoje mišljenje..
    I da nikakav bojkot, samo 90 min vrijeđanje..
  • Mali dioničar
    16k
    @Hipo

To će ih fakat pogoditi. Pa vidiš da sad imaju zastave i profesionalne mahače. Naći će se i par koji će povesti koju pjesmu.
  • xavier
    12.1k

Pa nakon Hajduka, kad je još bila pozitiva, oni prekinu zajedničko pjevanje sjevera i igrača ispod tribine, pjesmom s razglasa. Nije teško zaključiti što će raditi kad se bude pjevalo što im ne paše.
  • marcio amoroso
    37.3k
    o3bqkr275cs7r4h3.jpeg
    uhbruyhbnvfcxzn3.jpeg
    Evo kako se deda kralj bori.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.