• NORTE
    27.9k
    Zašto je super što se HNTV gasi? — Eduardo
    Vjerujem da Htv preuzima njihovu ulogu, jedna tekma po kolu, specijalna emisija o Hnl-u. I najvažnije prijenosi europskih kvalifikacija dinama, Osijeka i Rijeke.
  • Sljeme
    3.1k
    Šapit mrzi Dinamo i sve igrače Dinama iz dna duše. Gadi mi se.
  • marcio amoroso
    54.4k
    ny73ky7h0cxkp4yc.jpeg

5 igrača Dinama u top 10 po sofascore. :strong:
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪NORTE I Božo Sušec je u mirovini pa komentira i dalje. To što ide Blažičko u mirovinu ne mora značiti da će prestati komentirat jer kakav je lajavac on bi prije i na guzicu progovorio nego šutio — Dinamosaur

Baš. Lik je kao gadan osip.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Šapit mrzi Dinamo i sve igrače Dinama iz dna duše. Gadi mi se. — Sljeme

Baš sam pisao na dr temi. Otkud to za Šapita? Hoću reći svi znaju za koga je, ali jel bilo nekog prijenosa u kojem je bio toliko neobjektivan da postoji takvi osjećaji prema njemu? Ili je to samo zato što je hajdukovac, što je legitimno. :grin:
  • Majki2111
    4.3k
    Kako? Živković odlično radi posao? Na temelju čega je on odvratan? Plus on je za Šibenik...
  • Mali Zeus
    22.2k
    Na Areni nisam nikad primijetio neko navijanje ili nešto slično.
  • NB86
    17.8k
    Zivkovic je doktor komentiranja za blazicka, ja ne znam ima li ogavnijeg stvorenja na televiziji od njega.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Volim blažička samo zato što živcira magarad :blush:

Mogu tolerirati bilo koga samo iz tog razloga.
  • Crusades
    26.1k
    Capak izjavio da se razmatra popuštanje mjera za sportska događanja od 01.03.
  • Stjepan
    479
    Ako vrati puni kapacitet 12.3 poljud će sigurno bit pun protiv nas a mislim da je vrijeme da napunimo kavez u Splitu ako bude pun kapacitet.
  • Crusades
    26.1k
    Mislim da je rekao da se neće odmah na puni kapacitet ić, al da se ide to kaj si reko bi bilo očekivano...
  • Eduardo
    31k
    Osijek 27. veljače slavi 75. rođendan, taman kad dočekuje Dinamo.

Osijek je povodom rođendana predstavio novi logo koji je tu samo za rođendan, a sadašnji grb i dalje ostaje na dresu slavonskog prvoligaša.

b1ys6skj04l3rux4.jpg
  • Markelo
    4.2k
    Otvorit će sigurno puni kapacitet do derbija.
  • Captain America
    20.4k
    Prilično sam siguran da je radio Šerif u Tiraspolu i osjećalo se likovanje u glasu. Pričo sam s nekoliko naših navijača i nikom nije simpatičan kad radi naše prijenose. Za NBA je prilično dobar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet