• reziser
    6.9k
    ja ne znam kaj je ovom strahonji.... njegova objasnjenja su nevjerojatna.....
    sve, ali sve penale za hajduk odobrava bez pogovora.... i sve kontra dinama....
    o drugom penalu za hajduk...mislim da svi imamo zdrave oči.....

i opet VAr...zbilja ga volim....unaprijedio je igru.....
  • maddaddam
    2.9k
    Gledam opetovano taj start Dabre i cudno mi da se var nije ukljucio bar za provjeru. Bas je gadno izgledalo
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Ne vrijedi ni slusati sto kaze "ekspert za sudenje". Gospon Strahonja je takav ekspert da je za njega druga akcija kod zaledja samo ako lopta napusti igraliste... Prije 5,6 godina Messi stoji u zaledju dobrih metar i pol i lopta biva upucena direktno njemu,on se genijalno ukopa kao da nema namjeru igrati loptom a protivnicka cijela obrana stala zbog zaleda,Pedro stize loptu i igra povratnu koju Messi zabija sa par metara od gola dok svi ostali stoje.Tada je to bio genijalan potez Messija i ne znam onda kako netko dopusta i placa ovakve kao Strahonja koji iz kola u kolo prica gluposti.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Gledam opetovano taj start Dabre i cudno mi da se var nije ukljucio bar za provjeru. Bas je gadno izgledalomaddaddam

Nije to ništa čudno, trebate biti slijepi da ne vidite propagandu koja se provodi po praktički svim medijima.
  • superhik
    11.2k
    „Ono što sa sigurnošću mogu reći je da se HNTV gasi 30. lipnja, a ja idem u mirovinu“, izjavio je šef i stvaratelj HNTV-a Ivica Prasićk.., ovaj Blažićko
  • NORTE
    12.2k
    Dvije muhe jednim udarcem. Predivno.
  • pencilneck
    683
    Brzo će se ekipa s HNTV-a rasporediti na ovu novu televiziju. Nije da Hrvatska obiluje kadrovima s iskustvom u ovom poslu.
  • Dinamosaur
    1.6k
    I Božo Sušec je u mirovini pa komentira i dalje. To što ide Blažičko u mirovinu ne mora značiti da će prestati komentirat jer kakav je lajavac on bi prije i na guzicu progovorio nego šutio
  • Mali Zeus
    14.2k
    Naravno drugi penal Hajduka je po Strahonji ok iako je Melnjak ušao pod igrača Dragovoljca tražeći kontakt.

Dobar je bio i Pranjić, kaže da je Hajduk na dobrom putu prema duploj kruni. Kako to možeš biti u Kupu na dobrom putu kad imaš 2 tekme za odigrati.
  • Eduardo
    20.9k
    Dvije muhe jednim udarcem. Predivno.NORTE

Zašto je super što se HNTV gasi?

Gledam opetovano taj start Dabre i cudno mi da se var nije ukljucio bar za provjeru. Bas je gadno izgledalomaddaddam

giphy-downsized-large.gif
  • NORTE
    12.2k
    Pranjić, kaže da je Hajduk na dobrom putu prema duploj kruni. Kako to možeš biti u Kupu na dobrom putu kad imaš 2 tekme za odigrati.Mali Zeus
    Lako, kad dobiješ domaćinstvo polufinala i finala, "ždrijebom" najlakšeg suparnika na svom terenu, a sponzor Hns-ovog kupa je sponzor Hajduka i novi veliki ulagač u prijenose Hnl-a.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Bilo bi fora da Bjelica osvoji usred Poljuda.
  • miro
    4.7k
    To za SuperSport sam napisao odmah čim je izašla informacija tko je ponudio sponzorstvo. Ako mislite da je sad izvještavanje obojeno bijelom bojom, pričekajte sljedeću godinu
  • Infinity
    16.6k
    Ne znam koliko traje nas ugovor s PSK, a ni Hajdukov sa SS. Znam da ovaj HNS- i SS traje cetiri godine i ako ugovori Dinama i Hajduka traju krace moze se dogoditi da SS postane sponzor Dinamu, kao i da u medjuvremenu vise ne bude sponzor Hajduku.

Cak mislim da ce SuperSport ici na to da uzmu sto veci broj klubova i da im u ligi koja nosi njihov naziv konkurencija nema 'jeftinu' reklamu na dresu klubova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.