• Captain America
    18k
    Prilično sam siguran da je radio Šerif u Tiraspolu i osjećalo se likovanje u glasu. Pričo sam s nekoliko naših navijača i nikom nije simpatičan kad radi naše prijenose. Za NBA je prilično dobar.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Glupo mi je malo, 40% i moras imat dig.potvrde, ako ih vec moras imat onda pusti 100%.

Vezano za komentatore, kako sam rekao i na temi Sevilla-Dinamo, izabrat lošijeg od Zivkovica i Prasicka je baš baš teška odluka. Iskreno se u četvrtak nadam Glavanu.( on mi jedobar sa obzirom kakvi retosi rade na Areni).
  • Captain America
    18k
    DINAMO – LOKOMOTIVA

Glavni sudac: Igor Pajač. Pomoćni suci: Vedran Đurak i Jerko Crnčić. VAR sudac: Tihomir Pejin.

43. minuta: Ispravna procjena suca – prekršaj braniča Dinama. Incident koji rezultira sudarom napadača Lokomotive i braniča Dinama nakon prirodne reakcije obojice igrača, borbe za tzv. “ničiju loptu“ niti jednim razmatranjem PNI-e ne smatra se disciplinski kažnjivim prekršajem.

Strahonja zaziva crveni :lol:
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Ni oni nisu komentirali udarac nogom u glavu dinamovog igrača.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Strahonja je postao Hajdukov potrčko još lani. ja se ne sjećam neke odluke u korist hajduka koju je on pobio u zadnjih godinu dana. a kad je protiv hajduka, a zna da je ispravna onda to ne kaže direktno nego kaže da je to slobodno sudačko uvjerenje
  • Ludovic IX
    7.4k
    Možemo mi misliti o Jakobušiću što god želimo ali lik je očito samo malo pametniji mamić. koji se ne dere i ne psuje ali metode su slične
  • maddaddam
    2.9k
    U srijedu 23. veljače završava zaštićena prodaja ulaznica za utakmicu protiv GNK Dinamo. Drugim riječima,svi navijači koji su prisustvom na utakmici protiv Rijeke ostvarili prednost pri kupovini ulaznica za Dinamo još samo u srijedu mogu iskoristiti mogućnost da osiguraju svoje mjesto na nedjeljnoj utakmici. Budući da je tribina Zapad dolje u utorak rasprodana, u prodaji će biti isključivo ulaznice za tribinu Zapad gore kapaciteta 2266 mjesta. Radno vrijeme blagajni zapad je od 12 do 18 sati, a cijena ulaznice za tribinu Zapad gore iznosi 40 kuna.

Osijek je nagradio navijače koji su tu i na ostalim HNL utakmicama.
    Dinamo nije mogao protiv Seville pogurati ekipu koja je tu i na Loksi, i na Gorici i na Belupu.
  • Crusades1986
    13.4k
    Vrlo lako i jednostavno. A ne da netko tko je bio na Loksi i htio je na Sevillu izvisi jer se 95% ekipe sjeti otić na europu, a za hnl ni ne znaju da se igra.
  • Mulec86
    394
    Ti klošari iz dotične političke stranke titraju jaja ovoj šugi s juga već tolko očito da je postalo bolno za mentalno zdravlje svakog normalnog čovjeka. Sevilla na Maksimiru se ne razmatra da se pusti veći kapacitet,ukinu mjere pa da i slavonci od tog imaju koristi i pun stadion 3 dana poslije ??? Neko ko predstavlja nogomet van dalmatinske vukojebine nije bitan, nije povod da se možda dogodi sklop u glavi i pogleda strana priče da je ipak nekom ovo od značaja (možda čak i povijesnog) ,a da se taj neko ne zove hajduk. Ionak mjere nemaju veze s vezom koji k. onda mora baš derbi u splitu bit neka točka za razmatranje ,a ne recimo derbi u Osijeku. Borimo se ove sezone s neviđenom medijskom hajkom i guranjem jugoslavenskog i prosrpskog projekta svom silom do uspjeha koji se neće dogodit,a ove mjere su uvreda zdravom razumu i nikad nisu trebale ni postojat pa je više i vrijeme da ih maknu.
  • bbb medimurje
    3.3k
    72abkw9z9woubfqe.jpg
    hr5xxmop0ygurk1m.jpg

Neznam dal je ovo prava kategorija za ovu temu...
    Znaci tovarski novinari su dosli do razine da se raduju ozljedama igraca protivnicke ekipe :vomit:
    Nigdje nisam procital da neko u istom kontekstu pise o ozljedi krovinovica ili bolesti kalinica
  • bbb medimurje
    3.3k
    Radi se o obregonu koji je protiv Sibenika ozljedi koljeno i zavrsi na operaciji
  • Eduardo
    20.9k
    "To je derbi, bit će sigurno dobra utakmica. Ne bih puno palio atmosferu, ali sigurno nas očekuje sjajan vikend. Samo se nadam da će biti dobra utakmica, da se neće svirati jedanaesterci, da nećemo VAR provjeru čekati 10 minuta."

"Livaja je top igrač, jedan od najboljih u ligi, a moram naglasiti i da jako dobro puca jedanaesterce. Doduše, ja u niti jednoj ligi nisam doživio da se toliko kaznenih udaraca svira jednom klubu. Trudim se zaista biti realan, nitko ne spori njegovu kvalitetu, ali igrajući u Švicarskoj, Njemačkoj i Engleskoj to nigdje nisam doživio", izjavio je Drmić
  • Nino Bule
    14.5k
    Danas saznajemo jesu tovari ozbiljan konkurent za naslov ili se rijeka vraca u igru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.