• Captain America
    18k
    Ivica kakav je da je, opet je bolji od Živkovića i sličnih tovarskih okota u Dinamovima prijenosima. Nadam se Ljubi i Mateu ko komentatorima Dinamovih utakmica, psihički se spremam za Šapita kad ide na HRTu (možda ga uzmu i za tu novu televiziju).
  • NORTE
    12.2k
    Zašto je super što se HNTV gasi?Eduardo
    Vjerujem da Htv preuzima njihovu ulogu, jedna tekma po kolu, specijalna emisija o Hnl-u. I najvažnije prijenosi europskih kvalifikacija dinama, Osijeka i Rijeke.
  • Sljeme
    2.6k
    Šapit mrzi Dinamo i sve igrače Dinama iz dna duše. Gadi mi se.
  • marcio amoroso
    37.5k
    ny73ky7h0cxkp4yc.jpeg

5 igrača Dinama u top 10 po sofascore. :strong:
  • Mali Zeus
    14.2k
    ↪NORTE I Božo Sušec je u mirovini pa komentira i dalje. To što ide Blažičko u mirovinu ne mora značiti da će prestati komentirat jer kakav je lajavac on bi prije i na guzicu progovorio nego šutioDinamosaur

Baš. Lik je kao gadan osip.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Šapit mrzi Dinamo i sve igrače Dinama iz dna duše. Gadi mi se.Sljeme

Baš sam pisao na dr temi. Otkud to za Šapita? Hoću reći svi znaju za koga je, ali jel bilo nekog prijenosa u kojem je bio toliko neobjektivan da postoji takvi osjećaji prema njemu? Ili je to samo zato što je hajdukovac, što je legitimno. :grin:
  • Majki2111
    3.4k
    Kako? Živković odlično radi posao? Na temelju čega je on odvratan? Plus on je za Šibenik...
  • Mali Zeus
    14.2k
    Na Areni nisam nikad primijetio neko navijanje ili nešto slično.
  • Nino Bule
    14.5k
    Zivkovic je doktor komentiranja za blazicka, ja ne znam ima li ogavnijeg stvorenja na televiziji od njega.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Volim blažička samo zato što živcira magarad :blush:

Mogu tolerirati bilo koga samo iz tog razloga.
  • Crusades1986
    13.4k
    Capak izjavio da se razmatra popuštanje mjera za sportska događanja od 01.03.
  • Stjepan
    479
    Ako vrati puni kapacitet 12.3 poljud će sigurno bit pun protiv nas a mislim da je vrijeme da napunimo kavez u Splitu ako bude pun kapacitet.
  • Crusades1986
    13.4k
    Mislim da je rekao da se neće odmah na puni kapacitet ić, al da se ide to kaj si reko bi bilo očekivano...
  • Eduardo
    20.9k
    Osijek 27. veljače slavi 75. rođendan, taman kad dočekuje Dinamo.

Osijek je povodom rođendana predstavio novi logo koji je tu samo za rođendan, a sadašnji grb i dalje ostaje na dresu slavonskog prvoligaša.

b1ys6skj04l3rux4.jpg
  • Markelo
    2.8k
    Otvorit će sigurno puni kapacitet do derbija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.