• Woot
    101

Istina, Zagreb je dosta iznad Balkana, ali kad to kazu uglavnom to znaci na prostoru ex-yu
  • SAS1987
    20.9k
    Ne znam kakva je to cast ili mana — Infinity

Ma nemoj uzimati ozbiljno moje komentare. Samo se šalim jer sam u izolaciji pa nemam nista pametnije raditi od pisati gluposti na Zoni :lol:
  • Infinity
    21.6k
    Instaliraj AutoCAD, pukni neki projekt stadiona i racunaj na drugu decimalu koliko nam treba za materijal :rofl:
  • SAS1987
    20.9k
    napravio sam prije koju godinu projekt u paintu kako bi stadion izgledao da ga radimo tribinu po tribinu :lol:
  • Blue98
    904
    emexn4nmkgagxodc.jpg
    Kme kme
  • Captain America
    20.4k
    0-AFFA836-74-A7-4236-9-FEF-C9-FACD284-F0-B.png Ovo bi bio spam na forumu.
  • Infinity
    21.6k
    Najbolje sto na slici djeluje kao da je igrac Istre nagazio Ademija :lol: :lol: :lol:
  • bbb medimurje
    5.3k
    Svrsavanje na max u redakciji gol.hr zbog kalinica
    Cak mislim da bi bolje ime bilo hajduk.hr nego gol.hr
  • NORTE
    27.6k
    Pomirite se više s tim da je nova tv oduvijek bila hajdučka i zaobiđite ih.
  • Jaro
    12.9k

nije mi jasan mazohizam pojedianaca - nek svrsavaju, njihovo pravo, njihov izbor. Ne klikces i ne dajes im na taj nacin na vrijedosti... i tako za svakog koji ima takav stav...
  • db-izbjeglica
    22.4k
    nije mi jasan mazohizam pojedianaca - nek svrsavaju, njihovo pravo, njihov izbor. Ne klikces i ne dajes im na taj nacin na vrijedosti... i tako za svakog koji ima takav stav... — Jaro

a buraz, što da čitaš onda?
    evo, pogledaj trenutno portal sportskih novosti...čak sve vjesti ne stanu na prikaz, ima još jedna ispod.
    ovakva propaganda je neviđena u hrvatskom medijskom prostoru...brijem da dan poslije izbacivanja tottenhama dinamo nije imao ovoliko članaka na sportskim....ma šta dinamo, kad je repka ušla u finale SP vjerojatno je bila poneka nenogometna vijest... :lol:

slika.png
  • NORTE
    27.6k
    što da čitaš onda? — db-izbjeglica
    Smanji broj portala, žutilo potpuno izbaci.

ovakva propaganda je neviđena u hrvatskom medijskom prostoru — db-izbjeglica
    Odmah sam napisao da je tek počelo, neka se zabavljaju.
  • Woot
    101
    "Kod Tudora je imao sve" ako SN pod svim smatraju 30minuta po utakmici u prosjeku, onda da, imao je sve.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Čovječe, čak su i sportske dio mašinerije. :gasp:

:grin: :grin:

Neki od vas vide bijele miševe.
  • Ludovic IX
    12.8k
    ali svi pušu u isto jedro, definitivno..

neki zbog klikova, neki jer su seronje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.