• NORTE
    16.1k
    Hajduk je odbijanjem ponude za Mlakara poslao poruku konkurentima

Konkurenti ne spavaju mirno nakon ovoga.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Koja je poruka?
  • superhik
    12k
    Već vidim magarad kako se hvale da je na kovanici zapravo znak Hajduka :roll:

Kn-2.jpg
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    1.6k
    Već vidim magarad kako se hvale da je na kovanici zapravo znak Hajduka
    superhik

Samo što je kod njih bila jedna velika petokraka a ovdje više malih :grin:
  • superhik
    12k
    Te male zvjezdice predstavljaju partizansku četu, reformiste Hajduk NOVJ :grin:
  • Woot
    101

Zajeban je taj Mlakar, uskoro najveci talent HNL-a poslije Biuka i Ljubicica
  • NORTE
    16.1k

Iskreno, Biuk je i po meni najveći talent u Hnl-u, vidio sam njegove poteze, ja drugog igrača takvih poteza u ligi ne vidim. Marin je konkurencija, ali još uvijek nije eksplodirao.
  • Woot
    101

Marin ima više potencijala, njega gledamo zadnjih par godina di je imao dosta dobrih poteza, a Biuk se pojavio, prije toga niko nikad (osim najvecih tovara, al ono bas najvecih) nije cuo, napravio par dobrih poteza u par utakmica i potonuo. Jako precijenjen igrac po meni
  • Stjepan
    479
    Mislim da je Biuku više odgovarala igra pod Tramezaniem kad je Hajduk igrao na nek tranziciju kontre tada je imao više prostora da povuče loptu 20-30 metara na širem prostoru izbaci 2 3 igrača a sad Hajduk bar u utakmicama u kojima je favorit igra na posjed tu izgleda Biuk dolazi manje do izražaja jer nema baš dobar dribling na manjem prostoru.
  • bbb medimurje
    4k
    "U dva proljetna kola Hajduku nisu dosuđena tri čista penala, a zastavica je dignuta kod čistog gola zbog nepostojećeg zaleđa.

Čestitke svima koji su protiv VAR-a."

Bernard Jurišić

Je moguce da nakon svega oni jos uvijek kmece
  • maddaddam
    2.9k
    hmj9vwm74m0f40x7.jpeg

I mi ga propustimo dovesti za pišljiva 3 milijuna, dok ga izvjesnim turcima uvaljuju za 650.000€
  • Infinity
    18.6k
    Tako to zvuci kad novinarsko piskaralo zeli privuci paznju. Jos im mi debili i damo tu paznju. Sve te penale je Hajduk dobio, ali je problem sto se cekao VAR. Nema veze sto je naputak da se ceka, da se ne svira, jer VAR to moze vratiti. Sad bi se svasta nagovorio, al debilu to ne znaci. Bitno je napraviti cirkus od necega sto nije cirkus. Da je sudac slucajno u nekoj situaciji svirao penal, pa ga ponistio, a Hajducija bila u gol sansi. Sta bi tad? Jel bi tad trebalo svirati odmah ili cekati? Zelim im da kljucne bodove izgube na taj nacin pa ce shvatiti zasto se ceka VAR. Od tovara gori samo novinari, a tovarski novinari posebna vrsta.
  • vjeko1701
    15.6k
    Pa očito neki ovdje nisu na snetu pa se čudite. Jbt, pa naravno da se kmeči, kmeči se jače nego ikada. Nije bitno kaj ispadaju maloumni u svojim argumentima. U najmanju ruku pokazuju da ne razumiju promjene u suđenju koje je doveo VAR. Znači oni su uvjereni da ništa od ovog njima ne bi bilo suđeno da nije bilo VAR-a. Naravno, nigdje nema ni primisli da po toj logici mnogim drugima isto svašta ne bi bilo suđeno. Jbg, tovarska posla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.