• db-izbjeglica
    15.9k
    A da nam je netko prije par godina rekao da će na HNL utakmici u prvom mjesecu biti 50% mogućeg kapaciteta bili bi presretni. Treba to gledat sa pozitivnije strane.Nema zaleđa Mikića

za hnl prilike, +corona, +ruševni stadion ....današnja brojka je sasvim OK.
  • Jurki
    12.6k
    Objavio gol.hr da je Avram Grant optuzen za seksualno zlostavljanje i morao je novinar spomenuti smećarski klub iz blitvograda. To je vec degutantno kako ti novinari u svakoj jebenoj prilici spominju taj komad kravlje balege od kluba. Fuj.. jedva čekam da ih nakantamo pa da svi novinari na tom usranom portalu počnu piti normabele.
  • Oluja
    4.5k
    nisam citao ali u redu je da ih spomenu u clanku o silovanju jer nas svakodnevno siluju s njima
  • superhik
    11.3k
    Treba se uzeti u obzir i da dosta umirovljene ekipe sa sjevera sad ide na zapad.
  • NORTE
    12.2k
    Hajduk je odbijanjem ponude za Mlakara poslao poruku konkurentima

Konkurenti ne spavaju mirno nakon ovoga.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Koja je poruka?
  • superhik
    11.3k
    Već vidim magarad kako se hvale da je na kovanici zapravo znak Hajduka :roll:

Kn-2.jpg
  • Nema zaleđa Mikića
    1.6k
    1.6k
    Već vidim magarad kako se hvale da je na kovanici zapravo znak Hajduka
    superhik

Samo što je kod njih bila jedna velika petokraka a ovdje više malih :grin:
  • superhik
    11.3k
    Te male zvjezdice predstavljaju partizansku četu, reformiste Hajduk NOVJ :grin:
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Nije li ovo Rile?
    kfn7w5ibwex0npq5.jpg
  • Woot
    101

Zajeban je taj Mlakar, uskoro najveci talent HNL-a poslije Biuka i Ljubicica
  • NORTE
    12.2k

Iskreno, Biuk je i po meni najveći talent u Hnl-u, vidio sam njegove poteze, ja drugog igrača takvih poteza u ligi ne vidim. Marin je konkurencija, ali još uvijek nije eksplodirao.
  • Woot
    101

Marin ima više potencijala, njega gledamo zadnjih par godina di je imao dosta dobrih poteza, a Biuk se pojavio, prije toga niko nikad (osim najvecih tovara, al ono bas najvecih) nije cuo, napravio par dobrih poteza u par utakmica i potonuo. Jako precijenjen igrac po meni
  • Stjepan
    479
    Mislim da je Biuku više odgovarala igra pod Tramezaniem kad je Hajduk igrao na nek tranziciju kontre tada je imao više prostora da povuče loptu 20-30 metara na širem prostoru izbaci 2 3 igrača a sad Hajduk bar u utakmicama u kojima je favorit igra na posjed tu izgleda Biuk dolazi manje do izražaja jer nema baš dobar dribling na manjem prostoru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.