• bbb medimurje
    3.3k
    "U dva proljetna kola Hajduku nisu dosuđena tri čista penala, a zastavica je dignuta kod čistog gola zbog nepostojećeg zaleđa.

Čestitke svima koji su protiv VAR-a."

Bernard Jurišić

Je moguce da nakon svega oni jos uvijek kmece
  • maddaddam
    2.9k
    hmj9vwm74m0f40x7.jpeg

I mi ga propustimo dovesti za pišljiva 3 milijuna, dok ga izvjesnim turcima uvaljuju za 650.000€
  • Infinity
    16.6k
    Tako to zvuci kad novinarsko piskaralo zeli privuci paznju. Jos im mi debili i damo tu paznju. Sve te penale je Hajduk dobio, ali je problem sto se cekao VAR. Nema veze sto je naputak da se ceka, da se ne svira, jer VAR to moze vratiti. Sad bi se svasta nagovorio, al debilu to ne znaci. Bitno je napraviti cirkus od necega sto nije cirkus. Da je sudac slucajno u nekoj situaciji svirao penal, pa ga ponistio, a Hajducija bila u gol sansi. Sta bi tad? Jel bi tad trebalo svirati odmah ili cekati? Zelim im da kljucne bodove izgube na taj nacin pa ce shvatiti zasto se ceka VAR. Od tovara gori samo novinari, a tovarski novinari posebna vrsta.
  • vjeko1701
    9.4k
    Pa očito neki ovdje nisu na snetu pa se čudite. Jbt, pa naravno da se kmeči, kmeči se jače nego ikada. Nije bitno kaj ispadaju maloumni u svojim argumentima. U najmanju ruku pokazuju da ne razumiju promjene u suđenju koje je doveo VAR. Znači oni su uvjereni da ništa od ovog njima ne bi bilo suđeno da nije bilo VAR-a. Naravno, nigdje nema ni primisli da po toj logici mnogim drugima isto svašta ne bi bilo suđeno. Jbg, tovarska posla.
  • Navijač Dinama
    8.5k

Svaka njemu čast. Al mislim da Ivanušec nije ništa losiji na desnom krilu(što nije njegova pozicija) nego Murić.

A za repku nema on mjesta. Možda na predpoziv. Kao sto su Miho i Andrija u podcastu na Tribini rekli, na desno krilo idu dva igrača, a od Murića za repku na toj poziciji ima boljih.
  • vjeko1701
    9.4k
    Kao što sam pisal, za standardnih 11 ili 15-16 mi nije. Al da bi ga se moglo pozivati kao specijalista za kornere, slobodnjake i udarce van 16 kad treba probit neku Maltu ili Cipar, moglo bi se. Mislim da bi bio koristan na toj razini.
  • Infinity
    16.6k
    Jesam ja na snetu, al njihovu temu ne citam. Opcenito je jako malo tema koje tamo uopce citam. I nije da ih samo tamo izbjegavam, nigdje ne citam nista o njima, jednostavno mi nisu napeti dovoljno da bi ih pratio. I onda mi ovako s neba padne nemoguce glup komentar, mada se ne cudim takvom komentaru s njihove strane. Problem u ovom komentaru je to sto ga je napisao novinar koji 100% zna pravila vezana za VAR, ali se pravi glup, pise gluposti i sutra ce netko da se uhvati za njegov upis. Netko tko je glup i netko tko ce misliti kako Hajduku pored penala koje je dobio nije svirano jos tri penala. Ima debila koji nece shvatiti da ovaj prica o penalima koje je Hajduk na kraju dobio i onda ce nekome soliti pamet kako su i pored svih penala pokradeni.

Na utakmici Rijeke i Hajduka u 16. kolu nije sviran penal za Rijeku. Naknadno je VAR odlucio da je penal. Tad to nije bio problem. Nama je isto tako u Rijeci sudac cekao reakciju VAR-a za penal u onoj situaciji s Andricem. Ponisteni golovi zbog nepostojeceg ofsajda? Gol Gojaka u Puli je ponisten pa ga je VAR priznao. I tko se pravi lud ili glup pa pise da bi nas pokralo da nema VAR-a?

Tovari jednostavno uzivaju u svojoj ulozi zrtve. Oni zele biti zrtve, to im je uslo u krv. Oni su mi najblize Amerima, filmovima i spasavanju zemlje od udara komete ili malih zelenih. Oni ne mogu podnijeti cinjenicu da je sve cisto, ne osjecaju se dobro u toj situaciji. Zele biti nitko i nista koji postaje netko i nesto. I ako to dozive vjerojatno ce umrijeti, jer tu obicno bude kraj filma pa ne znaju kako dalje.
  • vjeko1701
    9.4k
    Znači ja ne znam kada sam ušao na njihovu temu. Pričam sve kaj vidim po temi 1. HNL i ostalima.
  • Captain America
    18k
    Baniralo me zbog spomena kriterija Brune Marića kod penala :rofl: Zanima me kolka će bit invazija na Max u zadnjem kolu i hoće se tražit sektor na zapadu :cool:
  • vjeko1701
    9.4k
    Može se tražit kaj god se hoće, ja ne znam zašto im takve stvari klub uopće daje.
  • serbus
    4.3k

Tako da ih lakše "prevare" za transparent.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    potpis. I što i je i najjače, uvijek im je netko kriv, nikada neće priznat i reć sami sebi. "Dobro ljudi, sranje smo, domet Hajduka je toliki i toliki" stalno neko dizanje u nebesa, stalno od nekih poluamatera prave kao da osobno imaju Messia i Ronalda..

Jedan od glupljih objava što sam pročitao prije nekih mjesec dana je bilo, da Elez zaslužuje poziv u reprezentaciju. :roll: :roll:
  • Infinity
    16.6k
    Nemoj da se buduci novinar slaze sa mnom. Znam odmah da nisam upravu.
  • Woot
    101

Ma evo taman i ja otvorio, i citam izjave:

1. "Neko je spomenija sveto trojstvo Lukšu, Niku i Valdasa. Daj Bože da se sve odvija kako treba - ovim tempom mi smo za 2-3 sezone stalni sudionici lige prvaka"

2. "Ferro je mrga. Nismo vidili puno obrambenih detalja ali vidi se da nije truba. Ali oni baluni. Mati moja. Lik gadja u trepavicu. Kad se samo sitim kilanja prije kad nam stoperi imaju balun. Ima si jedino dugi Elezov balun. Al ovaj okomito proigrava. Svaki pas je ko quaterbackov u ragbiu. "

3. "Neću spominjat Grgića osim da je još bolji nego sam se nada. Rang Ademija a par godina mlađi" <- ova mi je najdraza osobno, komedija

4. "I još jedna stvar. Mlakar je strašan talent. On bi moga puno profitirat u ovom sustavu jer bez obzira na sve najjači je kad je u situacijama da trpa. "

5. "Sa ovakvom akademijom, ovom težinom svetog dresa zbog kojeg jedan igrač odjebe momčad u Austriji koja igra europsku ligu i dođe grist travu u HNL ispunit životne snove i ovim "svetim trojstvom" na kormilu: ja sam siguran da će Hajduk u par sezona bit stalni sudionik europskih natjecanja i puno kompletniji simbol onoga sto danas Dinamo predstavlja - najbolji klub Balkana. "

Evo ako se netko gnušao da osobno uđe u njihovu stranicu, ja imam jak zeludac i uspio sam progutat ovo, ali jedva. Salu na stranu fore su im Boze sacuvaj, "Sveto trojstvo Luksa, Niko i Valjdas". Luksa koji ide na all in, Valjdas koji nemoze izbacit jednog stopera pa prilagodava kakvu takvu igru Ferru (s 2 stopera na 3), i Niko koji eto stvarno radi posao za pohvalu. "Grgic na razini Ademia" nije ni vrijedno spomena bas. Mlakar strasan talent opet ne treba previse komentirat, za 2 tjedna ce bit novi Ronaldo. Ferro se cini dobar za sada al opet ga preuvelicavaju malo puno previse. Sve u svemu jedini istiniti dio ovog njegovog teksta je da je Dinamo najbolji klub Balkana (i šire doduše).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.