• LovroZG
    1.3k
    Prodaja Oršića na ljeto bi bila sramota. Nije on klinac pa da ga se mora nagovarat da sam još pol godine ostane u klubu. A i vidimo da se njemu baš i ne odlazi.
  • NORTE
    19.6k
    A i vidimo da se njemu baš i ne odlazi.LovroZG
    Nisam baš siguran. Sam je izjavio da bi volio engleski izazov. To je normalno za svakog. Sad tijekom proljeća/ljeta mu je možda i zadnja šansa za transfer. Nakon Katra će već imati punih 30 godina i pitanje hoće li ga itko htjet dovesti za veću plaću nego ju sad ima u dinamu, što naravno ovisi i o njegovom nastupu u Katru.
  • NORTE
    19.6k
    Nešto mi govori da sa Sevillom itekako možemo igrat, nikad nisam bio optimist pred jednu ovakvu ekipu koja je doktorirala osvajanje EL. A jedino što se promijenilo u odnosu na onaj očaj od prije 2 mjeseca je Bočkaj.
  • vjeko1701
    18.4k
    Ne znam. Sve to zvuči super ali opet, to je Sevilla. Ne vjerujem da će nas razbiti ali mislim da će biti dvije tekme slične ko s Villarealom. Imaš neke šanse, osjećaš ko da nisi baš tolko daleko ali ni u jednom trenu nije izgledalo ko da ćeš ih izbaciti. Možemo pričati o penalu ili zaleđu al jednostavno su to rutinski rješili.
  • db-izbjeglica
    18.3k
    sevilla odlično stoji u prvenstvu i sigurno gaje nade u naslov prvaka, što im je sigurno važnije od još jednog osvajanja europa lige. Ligu prvaka će vrlo vjerojatno tako i tako osigurati preko lige.

možda će europa ligu staviti malo po strani i neće ići sa punim gasom na dinamo, rotirati, ostaviti glavne vedete odmornima za prvenstvo. još im je 3 dana poslije uzvrata derbi sa betisom, koji također stoji fenomenalno u prvenstvu.
  • Dinamosaur
    2.5k
    potpisujem i nadam se upravo takvom raspletu. Neka su oni drugi klub primere-još bolje, valjda će sad malo dodat gasa u tom svom prvenstvu da naprave nešto povijesno,ako se ne varam od '46e čekaju naslov, a u Europa ligi su se već dosta naosvajali.
    Prvu tekmu u Sevilli moramo odigrat žestoko,bacat se na glavu ko da je finale i prolaz je moguć.
  • Stjepan
    479
    Tek što je stigao u GNK Dinamo Zagreb Mahira Emrelija dočekale su uz dobrodošlicu Modrih i novinski napisi da je u Poljskoj loše igrao jer se odao noćnom životu i alkoholu. Mahreli je odmah dao odgovor: "To su laži i podmetanja poljskih novinara. Ja sam musliman, vjernik i ne pijem alkohol, niti neću. Laž je i da sam često u noćnom životu. To uopće nije istina. Možda ponekad izađem negdje na večeru, ali i to je vrlo rijetko..."

(CF)
  • davidinamo
    366
    Mahir nije Sammir
  • Stjepan
    479
    Hahaah ili onaj Brazilac Clayton
  • Mali Zeus
    19.3k
    Tu i tam ode na večeru, pojede odojka i to je to.
  • NORTE
    19.6k
    Emreli = EUFORIJA.
  • NORTE
    19.6k
    To bi bila priča da su ga snimili kako izlazi iz tramvaja 11 u Dubravi, momka iz Legie.
  • blue heart 72
    2.6k
    hahaha. To bi stvarno bil vrh :lol:
  • marcio amoroso
    45.7k
    Petar Bočkaj i Mahir Emreli su i službeno u kadru Dinama prijavljenom za EL.
    Zanimljivost je da Bočkaj u EL-u nastupa sa brojem 96, a Emreli sa brojem 71.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet