• Carrasco
    6.3k
    Livi - Bočkaj - Perić - Šutalo - KTC - Ristovski - Mišić - Ademi - Ivanušec - Oršić - Petković

ili

Livi - Bočkaj - KTC - Šutalo - Ristovski - Mišić - Ademi - Ivanušec - Oršić - Emreli - Petković
  • Nema zaleđa Mikića
    2.5k
    Bočkaj u EL-u nastupa sa brojem 96marcio amoroso

Da je bar 86 da uzmem taj dres.
  • marcio amoroso
    45.5k
    Da je bar 86 da uzmem taj dres.Nema zaleđa Mikića

Uzmeš svoje prezime, 86 i riješen problem :grin:
  • Nema zaleđa Mikića
    2.5k
    Uzmeš svoje prezime, 86 i riješen problem :grin:marcio amoroso

Nije to to :lol:
  • Bosna86
    12.3k
    Mislim da ćemo preci na 3-4-2-1 sustav… Dobitnik Ivanusec, gubitnik Mišić
  • Mali Zeus
    19.3k
    Koja je fora s tim visokim brojevima, baš me nerviraju.
  • Ludovic IX
    9.7k

za HNL rođeno..Protiv seville, ne vjerujem. ipak vjerojatno i sa Ademijem i Mišićem a petko se vraća na napadača
  • De Oliveira
    1.7k
    zqbranio bih brojeve preko 30, a igracima koji su oko udarne momcadi bi podijelio brojeve do 18. Cirkus se ovako radi.
  • Mali Zeus
    19.3k
    ↪Mali Zeus zqbranio bih brojeve preko 30, a igracima koji su oko udarne momcadi bi podijelio brojeve do 18. Cirkus se ovako radi.De Oliveira

Upravo to. 30 igrača, 30 brojeva, kakve su ovo gluposti s brojevima 96, 86, 71, 99, kojima već.
  • Infinity
    19.4k
    Vec sam rekao ranije. Meni je to s brojevima glupost, tj. opterecivanje tim brojevima. Neka igraci nose broj koji zele, sto se mene tice nek nose razlomke ako ce im srce biti na mjestu i ako ce igrati dobro.
  • deda
    40.6k
    Treba im počet slova davat :joke:
  • Infinity
    19.4k
    Imam svog kandidata za Q :rofl:
  • Mali Zeus
    19.3k
    Vec sam rekao ranije. Meni je to s brojevima glupost, tj. opterecivanje tim brojevima. Neka igraci nose broj koji zele, sto se mene tice nek nose razlomke ako ce im srce biti na mjestu i ako ce igrati dobro.Infinity

Pa nije to nešto zbog čega noćima ne spavam, samo nešto kaj me malo nervira, niš specijalno. :grin:
  • maddaddam
    2.9k
    Partnerska suradnja potpisana je danas u Plavom salonu

Građanski nogometni klub Dinamo potpisao je partnersku suradnju s elitnim nogometnim programom ''The Saudi Scholarship for Developing Football Talent'' koji provodi Ministarstvo sporta Saudijske Arabije.

Delegacija Dinama ugostila je u Plavom salonu na stadionu Maksimir predstavnike Ministarstva sporta Saudijske Arabije s ciljem razmatranja modela suradnje u budućnosti i pokretanja partnerstva.

Gosti su odlučili osobno posjetiti zagrebački klub kako bi pobliže upoznali način funkcioniranja najuspješnijeg hrvatskog nogometnog kluba, kao i da bi dobili uvid u rad Dinamove nogometne škole kao jedne od najboljih u svijetu. U sklopu sastanka predstavili su svoj istaknuti program razvoja mladih igrača koji provodi Ministarstvo sporta, a koji se odnosi na kvalitetan razvoj i napredak mladih talenata.

U sklopu istog programa organiziran je i međunarodni prijateljski turnir ''Al Abtal International Cup'' koji se održava u Španjolskoj, Poljskoj i Saudijskoj Arabiji, a na kojem sudjeluje Dinamova druga momčad.

Dinamovu delegaciju na sastanku su predstavljali predsjednica uprave Vlatka Peras, članica uprave Amra Peternel i direktor nogometne škole Tomislav Butina, dok su u gostujućoj delegaciji bili prisutni predstavnici spomenutog elitnog programa direktor Hisham Tashkandy, tehnički direktor Romeo Jozak, direktor komunikacija Ghassan Felemban i glavni trener Abdulhakeem Altuwaijri.
  • Blue98
    795
    Šta bi onda tek trebo rec za rukometnu reprezentaciju hahahahaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention