• db-izbjeglica
    17.7k
    to je bilo zanimljivo kad su japanci ili tko već napravili prvi put, sad je toliko isfurano da bi bilo normalnije sve izokrenuti naopačke i ostaviti svinjac nego se preseravati s tim.
  • vjeko1701
    15.6k
    Mislim da je više stvar da oni pokušavaju popraviti negativan imidž koji su pokupili nakon utakmice s nama.
  • Infinity
    18.6k
    Malo je čak ova tema postala previše za sve i svašta, gubi se poanta.NORTE

Ja bih rekao da se poanta izgubila davno, mjesecima davno.
  • bbb medimurje
    4k
    Kaj reci vise na ovo tovarsko glasilo
  • reziser
    7.5k

Tko kaže da ova slika nije prije početka tekme?? Prije nego su igrači ušli u svlačionu? Totalno su se mobilizirali u propagandi na svim poljima
  • NORTE
    16.1k
    Kaj reci vise na ovo tovarsko glasilobbb medimurje
    I onda stave sliku prije tekme dok je minuta šutnje. Ne znam zašto uopće pratite neslužbena tovarska glasila.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    I onda stave sliku prije tekme dok je minuta šutnje. Ne znam zašto uopće pratite neslužbena tovarska glasila.NORTE

i još odrežu pol slike...
    mislim, ja nisam nešto povezan s BBB-ima, niti na njih gledam kroz ružičaste naočale, al ovo danas je bila poprilično respektabilna brojka za hrvatske prilike.
  • og1986
    2.9k
    Sjever bi još bolje izgledao da smo bili spušteni do dolje. Gore je bio gužvanac teški, nisi ruke mogao pošteno raširiti.

Uostalom jedan smo od rijetkih klubova gdje ultrasi trenutno čine oko 50% gledatelja. Bilo je nedavno priče o tome na ovom forumu.
  • Keyser Soze
    13.7k
    Uostalom jedan smo od rijetkih klubova gdje ultrasi trenutno čine oko 50% gledatelja. Bilo je nedavno priče o tome na ovom forumu.og1986

Na Rapidu je bilo 7800 ljudi od čega 4500 na sjeveru, ne znam kad je zadnji put na dinamovoj tekmi bila tolika razlika između ultrasa i simpatizera. Ja se isto slažem kak bi dolje to bolje izgledalo, ali opet smatram posjetu na sjeveru i cijelom stadionu užasnom iako razumijem i one koji su se okrenuli pa tekmu pogledali u nekom bircu.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    A da nam je netko prije par godina rekao da će na HNL utakmici u prvom mjesecu biti 50% mogućeg kapaciteta bili bi presretni. Treba to gledat sa pozitivnije strane.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    A da nam je netko prije par godina rekao da će na HNL utakmici u prvom mjesecu biti 50% mogućeg kapaciteta bili bi presretni. Treba to gledat sa pozitivnije strane.Nema zaleđa Mikića

za hnl prilike, +corona, +ruševni stadion ....današnja brojka je sasvim OK.
  • Jurki
    17.4k
    Objavio gol.hr da je Avram Grant optuzen za seksualno zlostavljanje i morao je novinar spomenuti smećarski klub iz blitvograda. To je vec degutantno kako ti novinari u svakoj jebenoj prilici spominju taj komad kravlje balege od kluba. Fuj.. jedva čekam da ih nakantamo pa da svi novinari na tom usranom portalu počnu piti normabele.
  • Oluja
    5.4k
    nisam citao ali u redu je da ih spomenu u clanku o silovanju jer nas svakodnevno siluju s njima
  • superhik
    12k
    Treba se uzeti u obzir i da dosta umirovljene ekipe sa sjevera sad ide na zapad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.